|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Οδοιπορικό σε Καππαδοκία-Πόντο
Απόσπασμα:
ποιον μήνα?????
|
|
|||
|
|||
Υπολογίζω απο 15/7 ως 15/8, αναμεσα εκει, δεν εχω καταλήξει ακριβώς!!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μπράβο ρε Γρηγόρη!!! Να 'σαι και εσύ γερός αγόρι μου, να πας και να το ευχαριστηθείς σου εύχομαι!! Για ότι θελήσεις τηλεφώνησε μου έτσι; Μπράβο και πάλι μπράβο!! Με το καλό!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά! |
|
|||
|
|||
O καιρός πλησιάζει ελπίζω να πάνε καλά τα πράγματα και να το κάνω!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Φιλε Λακη δεν σε ξερω(αν και απο αυτα που ειδα απο εσενα και την παρεα σου πλεον νομιζω πως σε ξερω!!!!
ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΛΕΩ!!!!!ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ. |
|
|||
|
|||
Εχεις ταξιδέψει εκει ή σχεδιαζεις στο μέλλον να το κάνεις??
Last edited by GregoryA; 10-06-2012 at 11:43. |
|
|||
|
|||
Τι λες ρε φίλε ... Δεν το είχα μπάρει χαμπάρι τόσο καιρό αυτό το καταπληκτικό ταξίδι ... Μπράβο στον φίλο μου βαζε-Λάκη και την παρέα του κι ευχαριστούμε που μας ταξίδεψαν κι εμάς παρέα τους ... αλλά πολύ ζέστη μέχρι τα μισά βρε αδερφέ ... μέχρι εδώ μ' έπιασε σχεδόν ένα χρόνο μετά ...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Οι προϋποθέσεις για τον πλασματικό χρόνο ασφάλισης | eliso | Επικαιρότητα | 7 | 20-08-2011 17:31 |
Αφιέρωμα στο Μνημόνιο 4 του Ν. Μαριά στο περιοδικό Επίκαιρα | Kimwnas | Επικαιρότητα | 9 | 04-03-2011 16:03 |
Στατιστικά Δεδομένα σε Πραγματικό Χρόνο | gemara | Κόσμος | 6 | 23-03-2010 12:42 |
Διαφορετικό όνομα – γνώριμο «πακέτο»!!!!!!!!!!!!!!!! | riko46 | Νέα μοντέλα BMW | 6 | 02-09-2009 16:14 |
κινηση στους δρόμους σε πραγματικό χρόνο | Black_Shadow | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 6 | 21-03-2009 18:04 |