|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Χαρλεάδες, Μπεμβεδάκηδες, αχταρμά... για βόλτα και ψαράκι στο Λαύριο
Respect σε ολους κ ολες!!! Κι εγω καλα να παθω που δεν διαβασα το post εγκαιρως κ δεν σας προλαβα.. Next time...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Next Time!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το τρελλοκομείο ο Πάνος έχει και άλλα 2 Χάρλεη.. |
|
|||
|
|||
Αστα αυτά..... το... άλλο.... το... baby Harley... που είναι...???
|
|
|||
|
|||
κάτι μας είπες για ένα μπαράκι με Liz Harley...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν και μου αρέσουν να τις βλέπω αλλά δεν "καίγομαι" να έχω μια, δεν θα έλεγα σε καμία περίπτωση όχι αν έπεφτε στα χέρια μου μια Scout ή μια 841... |
|
|||
|
|||
Ρε δε μας παρατατε με τις βόλτες σας
εγω ξέρω οτι κολοδαχτυλιαζα μια χαρλευ και της έβαζα BIG BABOL---Γειά σου ρε Στέφανε!!!!!!! εννοειτε ειμαι ανοικτος σε προταση χαρλεαδων να γίνω μηχανικός τους!!!Έχω ήδη στοκάρει πολλες τσιχλόφουσκες!!!! αφήστε που τελικα ήρθα στο σουνιο λαυριο για 20 λεπτα,,,,(λογο υποχρεωσεων στην Αθηνα)αλλα το καφεδάκι μου έστω και στο μπαμ μπαμ...το ΑΠΟΛΑΥΣΑ!!!! άντε παλιόπαιδα....πάλι καλά τα περάσαμε εστω και για λιιιγο...(για εμενα τουλαχιστον) Μπράβο ρε Νικόλα για την πρωτοβουλία!!!και Λεόντιε για την τρεχάλα!!!(και την...συνεπιβατηδα σου) Τελικά και εσεις οι χαρλεάδες είστε μεγάλα.....παλιόπαιδα!!!! άντε και εις άλλα με υγεία!!! Last edited by vasorfa; 17-11-2010 at 12:43. |
|
|||
|
|||
Απόψε στη Λέσχη θα το δεις. Καθώς και .... άλλα
|
|
|||
|
|||
Ναι είναι η Chief. Aπο τις τελευταίες, λίγο πριν κλείσει το εργοστάσιο (πάλι)
|
|
|||
|
|||
Ετσι που του το λες είναι σαν να του λες να πάει στην λέσχη των harleάδων και όχι στον καφέ του forum, και πως θα πάει μόνος του.Ισως χρειαστεί συνοδεία από άλλους ομόσταβλους......
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Βόλτα - Καφές στο Λαύριο (26.06.2010) | Black_Shadow | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 32 | 28-06-2010 21:06 |
Κυριακάτικη βόλτα με ποδήλατα στο Τατόι! | gandreas | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 7 | 12-05-2010 09:29 |
Πρωινή Κυριακάτικη βόλτα και καφές στα λουτρά Αγίας Ελένης | george1968 | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 10 | 22-03-2010 23:53 |
μια μικρή και γρήγορη βόλτα | essel | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 16 | 24-09-2009 21:20 |
Ζητείται παρέα για βόλτα !!!!!!!!! | yannis | Διάφορα | 26 | 31-03-2009 00:13 |