|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πρόθεση διοργάνωσης Training on Track I μεσω του GS forum
Απόσπασμα:
Όσον αφορά το αν μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή τώρα κάποιος απο τους αρμόδιους διοργανωτές του track θα πρέπει να σου απαντήσει! |
|
|||
|
|||
Μέχρι πότε δηλώνουμε συμμετοχές? Ρωτάω για εμένα κι ένα φίλο, σύνολο 2 μοτοσυκλέτες.
|
|
|||
|
|||
Προς το παρόν,
το υφιστάμενο θέμα, είναι για την εκδήλωση ενδιαφέροντος και τον προ - υπολογισμό των συμμετεχόντων. Είναι πολύ πιθανόν να διεξαχθούν δύο μαθήματα κατά τη διάρκεια ενός Σ/Κ. Οπότε δηλώστε, εφόσον επιθυμείτε, συμμετοχή και σύντομα θα προχωρήσουμε στην υλοποίηση του προγραμματισμού. Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
Δηλώνω και εγω συμμετοχή να μάθω να στρίβω να περνάω τους λέλους απο πάνω
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Είστε οκ παιδιά !
|
|
|||
|
|||
ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
1. nikos papadopoulosπροκαταβολη οκ 2. giamil προκαταβολη οκ 3. danaos προκαταβολη οκ 4. Νικολας33 προκαταβολη οκ 5. Vpentza 6. f1sh1ner33 7. Lepanto iiπροκαταβολη οκ 8. Μιχάλης 1988 9. Thomas ptwmasπροκαταβολη οκ 10. Todor 11. Asotosiosπροκαταβολη οκ 12. Stathoulas1200προκαταβολη οκ 13. Ziumann προκαταβολη οκ 14. Navigatorπροκαταβολη οκ 15. Tsil billπροκαταβολη οκ 16. Αkis 17. Kyma too 18. G-egioπροκαταβολη οκ 19. Axardal 20. |
|
|||
|
|||
Έλα...πάμε...
(περιμένουμε στη σειρά και για level II ) |
|
|||
|
|||
ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
1. nikos papadopoulosπροκαταβολη οκ 2. giamil προκαταβολη οκ 3. danaos προκαταβολη οκ 4. Νικολας33 προκαταβολη οκ 5. Vpentza 6. f1sh1ner33 7. Lepanto iiπροκαταβολη οκ 8. Μιχάλης 1988 9. Thomas ptwmasπροκαταβολη οκ 10. Todor 11. Asotosiosπροκαταβολη οκ 12. Stathoulas1200προκαταβολη οκ 13. Ziumann προκαταβολη οκ 14. Navigatorπροκαταβολη οκ 15. Tsil billπροκαταβολη οκ 16. Αkis προκαταβολη οκ 17. Kyma too 18. G-egioπροκαταβολη οκ 19. Axardal 20. sorry Αkis σε ξεχασα |
|
|||
|
|||
Καλησπέρα και από εμένα. Όπως έγραψα και σε προηγούμενο post θα ήθελα να συμμετάσχω κι εγώ, αλλά δεν με βλέπω στη λίστα. Το πρόβλημα είναι οτι δεν έχω παντελόνι και μποτες μηχανής. Θα υπάρχουν spare; Εάν επιβεβαιωθεί από τους διοργανωτές ότι λύνεται το θέμα του εξοπλισμού τότε προχωράω κι εγώ στην προκαταβολή. Ευχαριστώ
|
|
|