|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Βορείου Ελλάδος !!!
Απόσπασμα:
Γιατι ενδιαφερομαι και εγω. |
|
|||
|
|||
Μπράβο παιδιά...ωραία πρωτοβουλία....
Τι καλά που θα ήταν να έβαζα όμως και εγώ λάστιχα σε αυτές τις τιμές!!! Μήπως μπορούμε να έχουμε και εμείς (οι πιό σκημένοι ) μια προσφορά; Ενδιαφέρομαι για λαστιχάκια για την καλή μου (K1300S) από τον φίλο-έμπορα... Για PIRELLI ή MECHELER σκέφτομαι.... Thank you όπως και να έχει... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ακολουθείς την διαδικασία που γράφει στην πρώτη σελίδα και θα βρεθεί η λύση αν δεν υπάρχουν τα λάστιχα που θέλεις στους καταλόγους
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στο οκ wheel υπαρχουν ολα για ολους! Γραψε μονο στο Νικο ποια ακριβως λαστιχα και διαστασεις φορας γιατι αν πας στο καταστημα θα μπερδευτεις απο την ποικιλια και τις γνωσεις τους |
|
|||
|
|||
Λαστιχα ειναι
... δε θα τα εχω μια ζωη.
Αφου δε βγαζω ακρη... με τις χιλιες γνωμες που ακουω. Καταληγω στα Dunlop tr91 με τις διαστασεις που φοραει το 1200gs |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Λαστιχα ειναι
Απόσπασμα:
Tα εβαλες τελικα? Εντυπωσεις? Ψηνομαι κι εγω για δοκιμη.. |
|
|||
|
|||
Ωρα να αλλαξω κι εγω λαστιχακια , στελνω πμ
|
|
||||
|
||||
Ο έμπορος ενημερώθηκε ... τηλεφώνησέ του για ραντεβού ...
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Λαστιχα ειναι
Τα έβαλα περίπου ένα μήνα πρίν πάμε στην Ροδόπη την 25/3 και μέχρι και σήμερα με 13000 χλμ πάνω τους ακόμα είναι οκ.....Είμαι για αλλαγή βέβαια αλλά με το νέο έτος για να μην κάθονται και τα καινούρια..
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική αγορά ελαστικών στην Αθήνα !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 1235 | 27-12-2013 00:05 |
Ομαδική αγορά μπαταρίας Odyssey | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 638 | 13-12-2013 20:38 |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Νοτίου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 84 | 25-10-2013 19:34 |
Ομαδική αγορά ανταλλακτικών-MOTORWORKS | tallspiro | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 0 | 01-02-2010 19:31 |