|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αποχαιρετώντας τον Βροχίδη, για ....
Δεν το συζηταω ειμαι μεσα για "Πλατανο" απλα δεν ηξερα ποτε θα πηγαιναμε σαββατο η κυριακη!! Οκ καφ Τρικαλα και φαγητο Πλατανο! Τι αλλαγες εχουν γινει ξερεις??
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
καμιά αλλαγή δεν έγινε άπλα αυτό που λέω αφορά τα μαγαζιά αν πάλι θέλεις μείνε για φαγητό στα μεζεδοκαμωματα όπως είπες εγώ λέω πως καλύτερα ήταν να μαζευόμαστε κοντά στον άγιο Θεοδόσιο !
|
|
|||
|
|||
Εκλεισε για φαγητο στον Αγιο Θεοδοση ολοι μαζι παρεακι ,αλλωστε αυτ ειναι και το πνευμα να βρεθουμε ολοι απο κοντα !Θα σε παρω και τηλ. μεσα στη εβδομαδα η τον Αργυρη για περισοτερες πληροφοριες ! Καλο Σ/Κ και καλη βολτα να πας πουθενα !
|
|
|||
|
|||
ARGI να φροντίσεις να υπάρχουν αρκετά μηχανήματα σαν κι αυτό
Bierkastenöffner vom Feinsten!!! - Vatertag 2013 - Bierkasten-Flaschenöffner! - YouTube |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ευχριστω επισης και καλη ανταμωση να εχουμε !!
|
|
|||
|
|||
Είμαι ολοκαίνουργιος στο forum και θα χαρώ πολύ να σας συναντήσω όλους και να γνωριστούμε. Θα έρθω μαζί με τον πατέρα μου, 2 μηχανές, αντίσκηνο μάλλον από Παρασκευή. Φαίνεται για πολλά υποσχόμενη μοτοσυγκέντρωση οπότε....... άιντε να περάσουμε καλα!!!
|
|
|||
|
|||
Παίδες, άκυρο από εμένα, προέκυψε υποχρέωση...
|
|
|||
|
|||
Mεσα κι εγω με αλλους 2 φιλους για Σαββατο πρωι,μαλλον αυθημερον λογω υποχρεωσων...!Τα λεμε απο κοντα!
|
|
|||
|
|||
|
|
|