|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τι είδαμε σήμερα...
Να σου πω, το σκέφτηκα, αλλά θυμόμουν ότι ο φίλος από τη Θεσσαλονίκη έχει ακράπα πάνω, όχι ότι αυτό λέει κάτι...
|
|
|||
|
|||
Πόσο καιρό την έχεις;
(Σήμερα το πρωί συνομιλία με μηχανόβιο, ετών περίπου 80...)
- Πόσο καιρό την έχεις; - 41 χρόνια. - Την πουλάς; - BMW R51/3 mod54 |
|
|||
|
|||
μα δεν ήταν για γέλια η ερώτηση;
41 την έχει, λες να περίμενε το 42; |
|
|||
|
|||
Βολτα χτες το απογευμα στην Αχαρνων και βλεπω ενα CB-1 (hondaki) και ο τυπος εχει σφηνωσει στο καθησμα πισω ανοιχτη μια καρεκλα αναπηρικη!!!
Δεν προλαβα βεβαια να βγαλω φωτο αλλα φανταζεστε πως ηταν..... Αχ Ελλας το Μεγαλειο Σου..... |
|
|||
|
|||
να στην έγραφε κληρονομιά ??
και που πήγαινες πρωί πρωί με το καράβι ?? |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Πόσο καιρό την έχεις;
Απόσπασμα:
...νομίζω πως τον γνωρίζω τον "θείο" .... Κατά Αίγινα μεριά τον είδες ;;;;
|
|||
|
|||
α σήμερα είδα ένα πολύ γρήγορο BMW F650 (προ-GS)
ο τύπος γκάζωσε μόλις με είδε (προφανώς κάτι έχει με τα 1200GS ή κάτι έχουν αυτάσ μαζί του), το πήγαινε πάρα πολύ καλά, αλλά είχε κάτι που εμένα μου λείπει (ειδικά μετά το μπέμπη): αυτοκτονικές τάσεις γι' αυτό έμενα πίσω του, μάλιστα δημιουργούσε και απόσταση εκεί που η κίνηση χρειαζόταν πολύ κοφτούς γρήγορους ελιγμούς... αυτός τους έκανε, εγώ έχω σπίτι να γυρίσω όταν άνοιξε λίγο η κίνηση πέρασα άνετα φυσικά (εντυπωσιακά όμως ο τύπος είχε τελικιάσει), αλλά αυτό δεν μειώνει το πόσο καλά το πήγαινε γενικότερα θα του έδινα thumbs up αν δεν με σταμάταγε ότι δεν επικροτώ τέτοιο τρόπο οδήγησης μέσα στην κίνηση |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εκεί που πήγανε και αυτός! (δες παρακάτω ) |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πόσο καιρό την έχεις;
Σαλαμίνα...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gs800, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τι είναι GPS | Black_Shadow | Πλοήγηση - Hardware και Software | 10 | 16-06-2009 00:05 |
Τι πιστευεις; | riko46 | Γενικά - Αναβάτης | 3 | 07-05-2009 00:41 |
Τι να λέμε ..... | soter3gm | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 22 | 01-05-2009 14:13 |
Τι λένε 2 Λαρισαίοι; | vtheo | Ανέκδοτα | 15 | 09-04-2009 17:59 |
Τι λετε.....? | danaos | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 101 | 14-02-2009 18:39 |