|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Tenere 1200 - Η αντίπαλος της GS ???
Απόσπασμα:
εχω μια 115 ...κανονι! |
|
|||
|
|||
μέσα πέσατε
Ντινόπουλε πάμε για ψάρεμα; (εσύ θα ψαρεύεις) |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Tenere 1200 !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τις ίδιες σκέψεις κάνουμε Γιώργο.Αν και το varadero μου είναι καινούριο ακόμη.Ίδωμεν.
|
|
|||
|
|||
αδερφε,ειμαι της αναψυχης...,
δεν ψαρευω...,μονο τρωω...! |
|
|||
|
|||
ελα ντε...!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
θα φέρω τη γυναίκα μου που για κάποιο λόγο της αρέσει (!) να ψαρεύει (και μετά να τα ψήνει) |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
το οτι δεν εχει πουλησει στην ελλαδα ακομα δεν παει να πει οτι δεν ειναι καλο μηχανημα...απλα δυστυχως πολλοι πανε με τα μουτρα προς το επικρατεστερο σημα αδιαφορωντας για πολλα...
|
|
|||
|
|||
Ας μάθουμε τότε πως πάει έξω.
Δεν είπε κανείς νομίζω αν είναι καλό ή κακό. Το θέμα είναι αν είναι καλύτερο ή χειρότερο (στη ζυγαριά του καθενός). Με άλλα λόγια κάτι μπορεί να είναι άριστο, αλλά κάτι άλλο μπορεί να είναι ΠΙΟ άριστο ακόμα (δεν είπα ότι αυτό είναι το GS, γενικά μιλάω). Επίσης κάτι μπορεί να είναι χάλια ακόμα και αν... έπαιζε μόνο του (πχ. έχω ένα στο μυαλό που δεν θα το έπαιρνα ακόμα και αν σταμάταγαν όλα τα άλλα αντίστοιχα). Όλα είναι θέμα balance και μάλιστα προσωπικού balance. Όμως το προσωπικό balance παίρνει σχήμα και εικόνα όταν γίνεται στατιστικό και δείχνει συνολικές τάσεις. Εκεί το υποκειμενικό γίνεται αντικειμενικό. Όσο για το επικρατέστερο σήμα έχω να πω τα εξής: - Κάπως έγινε επικρατέστερο. - Όπως κάποιοι πάνε με τα μούτρα για το σήμα, έτσι υπάρχουν αυτοί που πάνε με τα μούτρα μακριά από αυτό (οι μεγάλες συμπάθειες έχουν και μεγάλες αντιπάθειες - εξάλλου εδώ μέσα στο ίδιο το forum το ξέρουμε καλά), ενώ υπάρχουν και άλλοι που δεν τους νοιάζει το σήμα. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
κι εδω City Moto - Yamaha XT1200Z Super Tenere: Αέρας ερήμου οσο για τις πωλησεις......ας τους να λενε!!! Στην Ελλαδα του 2010-2011 η πωλησεις μτοσυκλετων πανω απο 250 κυβικα εχουν πεσει 80%!!! Μονο σκουτερ πωλουνται!! Η BMW μονη της εχει χασει το 60% των πωλησεων της!! Το 4μηνο Ιαν-Απρ 2010 ειχε πουλησει 600 κομματια http://www.seaa.gr/sites/seaa/files/...s/2010-5-f.pdf και το ιδιο 4μηνο το 2011.....213 κομματια http://www.seaa.gr/sites/seaa/files/...2011-4-f_0.pdf Οπως παντου συμβαινει υπαρχει πτωση πωλησεων. το τενερε ηρθε ακριβως μεσα στην γενικη πτωση και κακολοιρια με το ΔΝΤ στα κεφαλια μας τον Ιουνιο του '11, τι περιμενουνε δηλαδη!! Παντως καπου διαβασα οτι στην Γερμανια εχει κανει παταγο!!!! Τον πρωτο χρονο της κυκλοφοριας του το 2010 ειχε πουλησει 11000 κομματια συμφωνα με την Γιαμαχα στην Ελλαδα!!! Υπερβολικο το βλεπω σαν νουμερο και ψαχνω να βρω καποιο στοιχειο σχετικα με αυτο! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
super tenere 2010 | wet & dirty | Άλλες εταιρίες | 61 | 22-04-2010 19:43 |
Η Ρόμα αντίπαλος του Παναθηναϊκού!!!!! | riko46 | Αθλητισμός | 4 | 19-12-2009 21:40 |
Tenere 1200 !!!!!!!!!!!!!!!!!! | riko46 | Νέα μοντέλα BMW | 5 | 22-10-2009 12:41 |
Οι προβλέψεις της IBM για τις τεχνολογίες της επόμενης πενταετίας | Arkas | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 3 | 31-08-2009 18:05 |