|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Tσαντες ("εσω-εξω") για GS, GSA και οχι μονον!
Μηπως να μαζευτουν τα χρηματα σε εναν λογαριασμο και να γινει μετα η παραγγελια????(δικο σου ας πουμε εγω δεν εχω προβλημα,αρκει να μην σε βαρενουμε)
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Προφανως νομιζω οτι απλα ενα "group" βιαζεται να τα εχει "εδω και τωρα"! (εκ των οποιων κανεις δεν εχει απαντησει, τρεις μερες τωρα..) και καποιοι αλλοι (οι περισσοτεροι) απλα δεν βιαζονται και το βλεπουν απο τον καινουριο χρονο.. (Και, οι οποιοι, ΟΜΟΙΩΣ! δεν μπηκαν στην διαδικασια να εκφρασουν γνωμη, εκτος απο εναν! ) "Γυρω-γυρω ολοι, στη μεση ο μ@λ@κ@ς!!!" (Εγω, us usual, δλδ!! ) |
|
|||
|
|||
Εγώ ειμαι μεσα. μεχρι και πριν το Πασχα μπορω να πειμένω αν υπαρχει θέμα με τα αλλα παιδια.το καλύετρο θα ήταν να βαζαμε μια συμβολικη προκαταβόλη τωρα ωστε να ξέραμε ποσοι πραγματικα θα κανουν παραγγελεια εστω και μακροπρόθεσμα.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στείλε έναν λογαριασμό με π.μ.,να σου βάλουμε τα χρήματα....ώστε να γίνει η παραγγελια |
|
|||
|
|||
ΟΚ προχώρα το.
Οι υπόλοιποι θα πείτε τίποτις;;; Τι να κάνει ο Θανάσης;;; |
|
|||
|
|||
Παιδια , αφου κανονισαμε να γινει ομαδικη παραγγελια και μαλιστα επιβαρυναμε τον Θαναση ν ασχοληθει με αυτο, πρεπει μεσα σ ενα μικρο χρονικο οριζοντα ( ας πουμε μεχρι ττο τελος της βδομαδας) να εχει στειλει ο καθενας τα χρηματα που του αναλογουν,σ ενα αριθμο λογ/μου,επιβεβαιωνοντας ετσι την προθεση μας για την αγορα.
Τωρα το σε ποιον λογ/μο θα κατατεθουν τα χρηματα,ας το αφησουμε να το αποφασισει ο Θανασης που ειχε την ευγενη καλοσυνη να ξοδεψει το χρονο του και να αγχωθει για ολους μας. Συζητησεις για αναμονες και περαιτερω εκπτωσεις μπορουν να ειναι ατερμονες. Ευχαριστω το Θαναση για τον κοπο του. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
μέσα..,. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Συμφωνώ μαζί σου. Θανάση σε ευχαριστώ και εγώ για την προσπάθεια. |
|
|||
|
|||
θαναση δωσε λογαριασμο και θα βαλουμε τα χρηματα αμεσα!
|
|
|||
|
|||
Θανάση είμαι μέσα και εγώ αν θες για να σου στείλουμε τα χρήματα σε λογαριασμό αν και είμαι απο αυτούς που δεν βιάζονται. Αφού τα συγκεντρώσεις όλα, ίσως μπορείς να του κάνεις παζάρια στα μεταφορικα! Αν τυχόν μπορούσε να τα στείλει όλα μαζί σαν παραγγελία εδώ στην Ελλάδα τότε πιστεύω να χρέωνε πολύ λίγοτερα για όλη την παραγγελία. Απλά το δύσκολο θα ήταν εδώ το μοίρασμα που θα έπρεπε να το αναλάβει κάποιος σε κάποιον καφέ πχ έδω Αθήνα και μέσω courier(με οικονομική σύμβαση) ή μέσω ΕΛΤΑ για τους υπόλοιπους. *** Για το 10% της έκπτωσης που κάνει νομίζω καλό είναι αν και φαίνεται αρκετά σφιχτός σε εκπτώσεις μιας και παλαιότερα του είχα ζητήσει να μου κάνει μια έκπτωση που ίσχυε για μόνο ενα συγκεκριμένο μήνα και δεν μου την έκανε! ***(Για κάποιον που έχει σύμβαση με courier πχ. ACS το πακέτο αποστολής δεν θα ξεπερνούσε τα 10 ευρώ. Για αποστολή μέσω ΕΛΤΑ το ποσό αυτό για κάθε πακέτο δεν θα ξεπερνάει τα 5 με 6 ευρώ) |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
"πεϊκή πρόθεση" τοποθετούσαν στο 401 ΓΣΝ για να έχουν στύση οι αξιωματικοί | xvitos | Μου τη δίνει που ..... | 13 | 04-08-2011 18:45 |
Ακαδημαϊκή διάλεξη με "live" γυναικείο οργασμ | SenseiG | Κόσμος | 8 | 21-03-2011 11:35 |
Πανελλήνια έκθεση "Κρήτη 2010" στις 30 Σεπτεμβρίου | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 22-09-2010 10:56 |
"Λάμπες εξοικονόμησης ενέργειας. Ο νέος μεγάλος ΚΙΝΔΥΝΟΣ." | bill13 | Χρήσιμα | 17 | 16-06-2010 13:23 |
"Ειδικός" εξοπλισμός στη μοτοσικλέτα .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 19 | 04-03-2009 10:08 |