|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Δωρεάν διαμoνή 4 ατόμων για μια εβδομάδα σε σουίτα στο Golden Coast
Απόσπασμα:
Ο τυχερός που θα πάει στο Golden Coast είναι ο Χάρης απ' τα Χανιά: 4. pocopicos Εάν για οποιονδήποτε λόγο θεν μπορέσει να πάει ο Χάρης, κληρώθηκαν και άλλοι δύο επιλαχόντες: 29. omorfantras & 26. petros81 Καλή Ανάσταση κ καλή διασκέδαση στον τυχερό !!! .
|
|||
|
|||
Εύγε!!καλά να περάσει ο τυχερός!!!
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
ενα μεγαλο μπραβο στον φιλο για την ευγενικη χορηγια του
καλη διαμονη στον φιλο |
|
|||
|
|||
Καταρχην θα ηθελα να ευχαριστήσω το μελος του φορουμ για την προσφορα του!!!
Για αλλη μια φορα ενα μεγαλο μπραβο στο GS Forum για ολες του τις προσπαθειες. Επισης θα ηθελα να ευχαριστησω την γλυκυτατη δεσποινιδα η οποια με επελεξε!!!! Δυστυχως λογο απροοπτων εξελιξεων στην δουλεια μου δεν θα καταφερω να παρευρεθώ σε αυτο το υπεροχο ξενοδοχειο τις εν λογο ημερομηνιες οποτε κ εγω με την σειρα μου θα παραχωρησω την θεση μου στον επομενο τυχερο (omorfantras αν δεν κανω λαθος).. Κ παλι ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ σε οσους σημβαλλουν σε τετοιου ειδους κινησεις!!!! Ευχομαι σε ολους καλο πασχα κ καλη ανασταση παντα με υγεια κ χαρα!!! |
|
|||
|
|||
Παιδιά κι από μένα ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προσφορά του ανώνυμου εκλεκτού της παρέας μας για την προσφορά του, για το GS Forum που πάντα κάνει κάτι περισσότερο αλλά και τον φίλο από τα Χανιά (pocopicos) για την μεταβίβαση του Δώρου του σε μένα αλλά δυστυχώς δεν θα μπορέσω να πάω κι εγώ στο Golden Coast οπότε.........ακούει ο Petros81?
Πέτρο εύχομαι εσύ να μπορέσεις να πας και να περάσεις super!!!! Εύχομαι σε όλη την παρέα ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. |
|
||||
|
||||
Μόλις έλαβα το παρακάτω E-Mail από τον Πέτρο (petros81),
που λέει πως για λόγους επαγγελματικούς, δεν θα μπορέσει να κάνει χρήση του δώρου ... Απόσπασμα:
Οπότε, από εδώ κ μετά, όποιος ποστάρει πρώτος το ενδιαφέρον του, θα πάρει και το δώρο ... Αν υπάρξουν κι άλλοι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να μπουν στην σειρά αναμονής ... Καλή τύχη σε όλους τους "συντονισμένους" ... .
|
|||
|
|||
αν μπορώ το θέλω
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Για πέστε όμως μια γνώμη και για το δικό μου "black edition" | dtz | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 51 | 21-10-2011 00:34 |
Δυο κείμενα, από διαφορετική σκοπιά, για μια όμορφη Ελλάδα! | syan | Ελλάδα | 3 | 12-10-2011 15:16 |
Να γιατί θέλουν κρέμασμα. Καθόμαστε πάνω σε βουνό χρυσό και πήγαμ | napgeo | Ελλάδα | 8 | 06-06-2011 22:24 |
Να τον χαιρόμαστε τον... λεβέντη!!!!! | yannis | Επικαιρότητα | 5 | 20-09-2010 17:34 |
Φτιάχνοντας μια τρόμπα αέρος για το σπίτι | billy_bmw | Τεχνικά θέματα διάφορα | 14 | 18-02-2009 02:00 |