|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Pamporovo 2012-Το ταξιδι!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Γειά σου βρε Πάνο, τι λένε τα states.... |
|
|||
|
|||
Και τελείωνουμε με μερικές φωτό που δείχνουν το πόσο μεγάλες είναι οι αντιθέσεις σε αυτή την χώρα.
Πέρνοντας λοιπόν τον δρόμο της επιστροφής από Trigrad προς Παμπόροβο και μετά Εχίνο Ξάνθης σκά Στάση για καφεδάκι στο Παμπόροβο που μου θυμίζει έντονα Καρπενήσι, τζιπάρες (που δεν κυκλοφορύν στην Ελλάδα), Αudi, και να η έκπληξη Ντάπα, Ντούπα και σκάνε μύτη καμιά 15 Ducati όλα Βουλγάρικα, όλα καινούργια, DIAVEL, 1098, PANIGALLE 1199, MULTISTRARA 1200, 20.000 -30.000 το κάθε ένα για να μην πω κάποιοα συλλεκτικά. Οπότε μύθος η φτώχεια στην Βουλγαρία όπως θα έβγαζαν συμπέρασμα κάποιοι φίλοι από εδώ μέσα... Last edited by frits; 03-10-2012 at 12:19. |
|
|||
|
|||
Κάπου εδώ τελειώνει το φωτογραφικό ταξίδι γιατί με μία χιλιάδα χιλιόμετρα μέχρι το σπίτι έπρεπε να αφήσουμε τις φωτό να βάλουμε το κεφάλι κάτω και να οδηγήσουμε.
Η διαδρομή πάντως από Παμπόροβο μέχρι Ξάνθη αξίζει από μόνη της μία εκδρομή και ας αδικήθηκε φωτογραφικά. Δεν πειράζει, άλλη φορά θα το κάνουμε ανάποδα για να πιούμε καφέδακι και στους φίλους στα Σέρρας.... Θα τελειώσω κάνοντας μία αναφορά στον τίτλο, νομίζω ότι θα έπρεπε να λέει Τrigrad, μιας και εκεί μείναμε εκεί φάγαμε και για μένα τουλάχιστον ήταν το σημείο αναφοράς της εκδρομής μαζί με τα γύρω αξιόθετα. Όσοι δεν είστε του κοσμικού και θέλετε να δείτε ένα κομμάτι της πραγματικής Βουλγαρίας πηγαίνετε εκεί, η ταβέρνα θα έχει Βουλγάρικη μουσική και φαγητά και όχι Ελληνικά όπως είχε στο Παμπόροβο. Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για το ωραίο Σ/Κ που περάσαμε.. |
|
|||
|
|||
Bravo ρε Στάυρο, πολύ όμορφες οι φωτογραφίες σας!!!Nα το ξανακάνουμε ένα τέτοιο weekend!!!
ΥΓ:Τι μουσική και αυτή στο Pamporovo... |
|
|||
|
|||
Φιλαράκια μου όλα τέλεια!!!
Φανταστικές φοτο και πολύ ωραίο παρεάκι!!! Ζήλεψα!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Και εδώ σε λίγη ώρα θα είχαμε μία από τις καλύτερες συνάξεις του φόρουμ στις οποίες έχω συμμετέχει τα τρία τελευταία χρόνια... [/QUOTE] Σταυρο τετοιες κουβεντες απο εναν μοτοσυκλετιστη και φιλο σαν εσενα εχουν μεγαλο αλλα ευχαριστο βαρος!! Κρατα μου τη θεση διπλα στο GS σου για την επομενη... Last edited by paschalis; 03-10-2012 at 16:14. |
|
|||
|
|||
Η εκδρομή στο Trigrad- Pamporovo ήταν και για μενα η ωραιότερη του forum !
Η παρεούλα ''έδεσε'' πολυ καλά, είμασταν όλοι χαρούμενοι, συνεπείς και μακριά από το φαρμάκι της κρίσης. Ελπίζω να επαναληφθεί και αλλού με το ίδιο μεράκι και έμπνευση |
|
|||
|
|||
Πολύ ωραία εκδρομή .Μπράβο στην όμορφη παρέα .
Και όπως λέμε πάντα .....Άντε και στην επόμενη : |
|
|