|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΑΝΕΚΔΟΤΑ - Για να χαλαρώνουμε λίγο ....
Βρε τον Ξυλοκόπο
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Jefe |
|
|||
|
|||
Πάρα πολύ καλά όλα .
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Είναι ένας γάτος με τον γιό του και του λέει ' απόψε αγόρι μου θα σου μάθω πώς πη.....με εμείς οι γάτοι . Πάνε λοιπόν σε μια γωνία λίγο πιο κάτω και αρχίζει ο μπαμπάς γάτος να σέρνει νιαουρίζοντας , 'νιάου' να σου και ο μικρός 'νιάου' , 'νιάου' ο γατος 'νιάου' και το γατάκι 'νιάου' ο γάτος 'νιάου' και ο μικρός , μετά από κάνα 2ωρο που νιαουρίζανε και δεν εχεί γίνει τίποτα πετάγετε ο μικρός και λέει στον πατέρα του ' πατέρα βαρέθηκα , εγώ θα πηδηξώ κανένα τέταρτο ακόμα και θα φύγω .
|
|
|||
|
|||
Άπαιχτος
Ένας επιχειρηματίας, μετά από μια επιτυχή συμφωνία, κάλεσε την γραμματέα του για δείπνο. Μετά το δείπνο η γραμματέας προτείνει: - Πάμε για ένα καφεδάκι στο σπίτι μου. Έτσι και έγινε, αλλά εκεί έγινε χαμός. Αργά την νύχτα λέει αυτός: - Πρέπει τώρα να πάω σπίτι. Μου δίνεις ένα κομματάκι κιμωλία; - Aσφαλώς. Εκεί στο πάνω συρταράκι. Παίρνει αυτός την κιμωλία, την βάζει πίσω από το αυτί του και φεύγει. Στο σπίτι τον περιμένει η γυναίκα του: - Που ήσουνα; Τι έκανες; - Α! που να στα λέω! Έκλεισα μια καλή δουλειά, μετά πήρα την γραμματέα μου, πήγαμε για φαγητό και μετά στο σπίτι της την έβαλα κάτω και της άλλαξα τα φώτα. Η γυναίκα του βάζει τα γέλια και του λέει: - Σιγά μωρέ, μη μας κάνεις και τον κάμποσο. Νομίζεις δεν κατάλαβα ότι έπαιζες μπιλιάρδο; Έπρεπε πριν αρχίσεις να κοκορεύεσαι, να βγάλεις την κιμωλία από το αυτί σου. |
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gs800, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|