|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: BALL JOINT S.O.S
1 και εγώ παρακαλώ!
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: BALL JOINT S.O.S
eytyxios 2
pirate 1 EvVas 2 ckk 1 capitain 1 ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΣ 2 egefalikos 1 gemara 2 moby_gr 2 poderosa 2 adventure 3 billyGS 2 victorakos 1 Wicked_GS 1 Alfa7 2 PACO 1 Kimwnas 1 dayrunner 2 Jefe 1 vasorfa 1 Levados 1 ramiod 1 chris71 1 Sotos 1 EOD-K9 2 tasosktm 1 FishTarGer 3 stukas 2 kostasmats 2 hawk 1 |
|
|||
|
|||
Απάντηση: BALL JOINT S.O.S.
Καλημέρα παιδιά. Θα ήθελα όσοι έχετε παραγγείλει την φυσούνα (Ball Joint) να μου στείλετε με ένα e-mail τα στοιχεία σας για να ξέρω ποιος έχει πάρει από πόσα για να μπορέσω να σας τα στείλω.
Nickname: Ονοματεπώνυμο: Διεύθυνση/Περιοχή: Ταχυδρομικώς κώδικας: Τηλέφωνο: To e-mail θα μου το στείλετε στο: egonalakis@hotmail.com |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ευτύχιε εγώ είμαι Αθήνα. Κάποια στιγμή θα βρεθούμε, να το πάρω. |
|
|||
|
|||
Έστειλα
|
|
|||
|
|||
Όσοι είναι Αθήνα στείλτε μου μόνο Nickname, ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο.
|
|
|||
|
|||
Και για τα χρήματα γιατί με ρωτάτε πολλά παιδιά, για όσους είναι επαρχεία θα δώσω αριθμό τραπέζης και iban στην ALPHABANK για να καταθέσουν το συνολικό ποσό μαζί με τα έξοδα αποστολής, για όσους είναι Αθήνα θα σας τα φέρω στον Caffe της Τετάρτης. Όσο για τον τρόπο αποστολής θα δω με το ταχυδρομείο τη μπορώ να κάνω για ποιο οικονομικά ή θα δω πώς μπορώ να κάνω κανένα καλό deal με εταιρία courier.
Δέχομαι οποιαδήποτε πρόταση για συζήτηση!!! Δεν μπορώ να το κάνω με αντικαταβολή γιατί η εταιρία courier θέλει 2 μήνες περίπου για να με πληρώσει.Άν κάποιος έχει κάποια άκρη ευχαρίστως να το κάνουμε. Last edited by eytyxios; 01-06-2011 at 12:17. |
|
|||
|
|||
Ok κι από μένα!
Jefe |
|
|||
|
|||
ok περιμένουμε νέα σου
|
|
|||
|
|||
Τα νέα που έχω μέχρι στιγμής είναι ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα μου δώσει το δείγμα. Οπότε ταυτόχρονα εγώ θα κάνω την παραγγελία θα ανεβάσω Φωτογραφίες για να το δείτε και θα το φέρω και στον καφέ.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
επισκευή ball joint (?) | dtz | Τεχνικά θέματα διάφορα | 22 | 31-12-2010 12:42 |