|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΜΙΑΣ BMW-ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ?
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
τον δικο μου τον συναγερμο περσι με την αγορα της μηχανης τον πληρωσα 200 ευρω τησ μαμας
|
|
|||
|
|||
Εγω την δευτερα θα κανω σερβισ 20.000 χλμ!!!
μοντελο 09 gs 1200. μπορειτε να μου πειτε τι πρεπει να αλλαξω?? και αν μπορω να κανω κατι για να μου ερθει πιο φτηνα πχ. να πρω τα λαδια να τα παω εγω??? το castrol το παιρνω 10 ευρω/λτ. να παρω και να φιλτρο λαδιου εγω???? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Νομίζω ότι δεν αξίζει αν δεν κάνεις την δουλειά μόνος σου. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στις 20000χλμ, τα μοντέλα 2010+ θέλουν και βαλβίδες (έλεγχο) και μπουζί. Τα παλιότερα δεν ξέρω για βαλβίδες, αλλά μπουζί δε θέλουν. Φοράνε άλλο τύπο και αλλάζουν σε πιο αραιά διαστήματα. Επίσης βαλβολίνες κιβωτίου ταχυτήτων και γωνιακής μετάδοσης (πίσω) είναι καλό να αλλάξεις, ακόμα κι αν δεν το λέει το βιβλίο συντήρησής σου. Είναι πλέον οδηγία της BMW για όλα. Επιπλέον , επειδή είσαι στην 4ετία, θέλεις αλλαγή στα υγρά φρένων. Κάθε 2 χρόνια προβλέπεται. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Πλησιαζει το σερβις των 40.000 χλμ.στο rt και ενα αγχος το εχω.Μηπως ξερετε τι εργασιες και ανταλακτικα χρειαζονται και ποσο περιπου θα πληρωσω;
|
|
|||
|
|||
Καλησπέρα σε όλους. Νέος στο συγκεκριμένο forum. Ακόμα είμαι στο διάβασμα των θεμάτων. Κάτι που μου έκανε εντύπωση είναι το γεγονός οτι το θέμα συνεργεία (γι'αυτό γράφω και στο συγκεκριμένο θέμα της συντήρησης - πόσο μας κοστίζει) είναι κλειδωμένο. Μπορώ να ρωτήσω γιατί δεν λέτε ο καθένας εμπειρίες θετικές ή αρνητικές ώστε να προσέχουμε όλοι που θα συντηρούμε τις BMW μας; Ευχαριστώ .
Υ.Γ. Σε άλλο forum αυτοκινήτου αυτή την φορά εγώ προσωπικά σώθηκα αφού βρήκα συνεργείο το οποίο μου πρότειναν τα άλλα μέλη. αυτό το γράφω διότι η εξερεύνηση ΚΟΣΤΙΖΕΙ από όλες τις απόψεις. Ευχαριστώ. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Χωρίς servo Mε servo |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πίσω κάγκελα Kappa ΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ για R1200GS | Translatoras | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 9 | 02-05-2011 23:50 |
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΑΦΕΝΤΙΑ ΣΑΣ! | Apirathos | Καλώς ήλθατε | 24 | 23-01-2011 09:58 |
BMW 1150GS ΠΟΣΟ ΚΑΙΕΙ ΤΕΛΙΚΑ; | Lias | Τεχνικά θέματα διάφορα | 23 | 17-01-2011 20:47 |
ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΜΙΑΣ ΣΚΕΨΗΣ | HERC | Διάφορα | 7 | 22-11-2010 11:25 |
ΠΟΣΟ ΑΝΤΕΧΕΙ..;; | John1150 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 5 | 29-03-2010 15:14 |