|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Φιλε πραγματικά μας ταξιδεύει η γραφή σου. Να είσαι καλά να "γυρίζεις" και να μοιράζεσαι μαζι μας τις εμπειρίες σου!
Στάλθηκε απο μένα βρε!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: 71ος Παράλληλος: Η μοναξιά του αναβάτη
Η χαρα ειναι ολη δικη μου οταν μπορω να συγκινω με τα γραφομενα μου τοσους ανθρωπους και να μοιραζομαι μαζι τους ολα οσα ειδα και ενοιωσα.
Το ευχαριστω για τα τοσα υπεροχα σας σχολια ειναι λιγο παιδια! Ευχομαι να ειμαστε ολοι καλα, να ανταμωνουμε και να ταξιδευουμε σε νεα μερη στις ακρες του χαρτη... Οσο για το κοστος του ταξιδιου που καποιοι με ρωτησαν. - Οι βενζινες κοστισαν ~ 900 € με μια μεση καταναλωση 4.8 λιτρα/100 χλμ. - Οι διαμονες κοστισαν ~300 €, μιας που εσκεμμενα ηθελα να αποφυγω καθε ειδους ξενοδοχεια και απροσωπα πραγματα, προτιμοντας την φιλοξενια φιλων και γνωστων, εχοντας το επιπλεον bonus του οτι δεν κοστιζε και τιποτα! - Τα πλοια κοστισαν ~ 500 €. Ελλαδα - Ιταλια 160 €, Δανια - Νορβηγια 40 €, Φινλανδια - Σουηδια 140 €, Σουηδια - Πολωνια 160 €. - Εξοδα μηχανης πριν το ταξιδι; ...60€! Μην περιμενετε να διαβασετε περι εκτενων σερβις κλπ. Μια απλη αλλαγη λαδιων ηταν αρκετη για να με παει και να με φερει η κουκλα μου απο το Βορειο Ακρωτηρι χωρις κιχ! Honda βλεπετε (και μαλιστα made in Japan). Το μονο επιπλεον που χρειαστηκε ηταν αναλωσιμα: αλυσιδογραναζα 200 € και λαστιχα 240 € φορεμενα. Περαν αυτων ειχα υπολογισει αυστηρα ΜΕΧΡΙ 50 € τη μερα για γενικοτερα προσωπικα εξοδα στα οποια ομως περιλαμβανονταν απο το φαγητο και τα διοδια μεχρι και η διανυκτερευση. Οποτε τα παραπανω ~ 300 ευρω της διαμονης μπαινουν μεσα σε αυτο το budget. Καποιες μερες εφτανα το οριο, καποιες αλλες οχι. Συνολικα χρειαστηκα περιπου 800 € για 23 μερες, η περι τα 35 € τη μερα. Οχι και τοσο ασχημα νομιζω αν σκεφτει κανεις οτι η Σκανδιναβικες χωρες ειναι απο τις ακριβοτερες του κοσμου. Συνολο λοιπον 2700 €. |
|
|||
|
|||
Bravo για όλα!!!
Ευχαριστούμε που μοιράστηκες ένα μοναδικό ταξίδι μέσα από την μοναδική γραφή σου!!! Πραγματικό ταξιδιωτικό με info για πολλούς!!! Στα επόμενα με η χωρίς παρέα!!! Άλλωστε ο Ταξιδευτής φεύγει, γι΄αυτό είναι γεννημένος!! |
|
|||
|
|||
Απλα μαθηματα ταξιδιωτικης ματιας
και οικονομιας απο εναν ανθρωπο που του αρεσει να μοιραζεται, τολμα να εξομολογειται ... και τρελλαινεται να πριζωνει τους συν-αναβατες του!! Ευχαριστουμε αδελφε!! SOS!! Τα νησια ειναι απο μονα τους αιτια για επανανοδο στην περιοχη |
|
|||
|
|||
Για μια ακόμα φορά έχω μείνει άφωνη . Άρχισα το διάβασμα το πρωί και το τέλειωσα τώρα δεν μπορούσα να σταματήσω. Πολλά συγχαρητήρια για τον τόσο αφηγηματικό και γλαφυρό τρόπο της γραφής σου,τις θαυμάσιες φωτογραφίες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για το ταξίδι που έκανα μαζί σου . Νάσαι πάντα καλά να ταξιδεύεις και να μοιράζεσαι μαζί μας τις εμπειρίες σου
|
|
|||
|
|||
Νικολα απλα μαγικο το ολο ταξιδι! το ειδαμε μαζι με τη γυναικα μου, και μου λεει....παραμυθενιο!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
να εισαι παντα καλα να κανεις τα ονειρα σου πραγματικοτητα |
|
|||
|
|||
Μπραβο για το ομορφο ταξιδι σου και την υπομονη σου, στο να ταξιδευεις μονος..Ομορφη περιγραφη και ευχαριστουμε γαι τις συμαντικες πληροφοριες
|
|
|||
|
|||
Πολλα μπραβο για το ταξιδι , την περιγραφη , τις φωτογραφιες . Σ' ευχαριστουμε που μοιραστηκες μαζι μας το ταξιδι σου.
|
|
|