|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Δώρα πίττας - 2011
Λοιπον,να βαλω κι εγω το δωρακι απο το καταστημα μου για την κληρωση...Το καταστημα
προσφερει μια ολοκαινουργια ASTON MARTIN DBS στον τυχερο που θα κληρωθει!!! www.onewaycars.gr - - - - - - - - μην ψαρωνετε.......σε εκδοση wireless usb click car mouse!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Χρώμα δεν μας είπες Άκη; |
|
|||
|
|||
Και απο μενα (Scorpion) 4 δωρακια για την κληρωση της πρωτοχρονιατικης πιτας.
1)2 πενταλιτρα ροζε κρασι σε ασκο 7 ποικιλιων απο σταφυλια βιολογικης γεωργιας 2)2 πενταλιτρα λευκο κρασι σε ασκο 4ον ποικιλιων απο σταφυλια βιολογικης γεωργιας Τα κρασια ειναι παραγωγης μου και θα βρισκονται στο μερος κοπης της πιτας. |
|
|||
|
|||
KALISPERA KAI APO EMENA...AS KANO KAI EGO ME TIN SIRA MOU LOIPON DORO ENA
ZEVGARI GIALIA ILIOU POLAROID ME POLARIZED FAKOUS GIA TIN KALITERI DINATI MAS ORASI SIS VOLTES MAS. OPTIKA NANOS VISION: 1)L.DIMOKRATIAS-HRAKLEIO KRHTHS 2)EVANS 21 HRAKLEIO KRHTHS 3)PLATIA ELEFTHERIAS ARKALOXORI AN KAI DISTIXOS DNE THA KATAFERO NA EIMAI KONTA SAS.... NA PERASETE APLA IPEROXA KAI TOU XRONOU ME YGEIA |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μπράβο φίλε, Αν έχεις την καλοσύνη γράφε ελληνικά γιατί θα βγάλουμε τα ματάκια μας(καλό θα σου κάνουμε) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Σειρα μου τωρα
Ενα(1) πεντολιτρο λαδι παραγωγης μου νεας σοδειας Δυο(2) πεντολιτρα κρασι λευκο απο το οινοποιιο που εργαζομαι. Θα τα φερω στο ραντζο το Σαββατο. |
|
|||
|
|||
Μπράβο στους παραγωγούς του Forum για τις προσφορές τους
σε προϊόντα Ελληνικής Γης σας ευχαριστούμε παιδιά!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και για να διευκρινήσω , δεν υποβαθμίζω σε καμία περίπτωση τις προσφορές των υπολοίπων μελών
απλά χαίρομαι που ακόμα κάποιοι παράγουν σ΄αυτόν τον τόπο SPAM OFF!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πρώτος Καφές του GSForum για το 2011 στήν Αίγλη Ζαππείου την Τετάρτη 5/1/2011 !!! | CPretenteriS | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 145 | 10-01-2011 20:58 |
Λίστα δώρων της πίττας 2010 !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 73 | 01-02-2010 23:45 |