|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Το GS Forum στις Αλησμόνητες Πατρίδες της Μ. Ασίας, 28 - 31/10/10!!!
... δυστυχώς δεν κατάφερα να πείσω την γυναίκα μου να αλλάξουμε την ημνία γάμου (31 Οκτ) κι έτσι δεν θα μπορέσω.
Μήπως να το αλλάξετε εσείς λίγο το πρόγραμμα παιδιά?? για να βολέψει καλύτερα???? |
|
|||
|
|||
'Οποιος ενδιαφέρεται από Β.Ελλάδα για την εκδρομή,
στον καφέ της Θεσσαλονίκης την Τετάρτη 13/10/2010 θα συζητήσουμε λεπτομέρειες αναχώρησης και επιστροφής |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Έτσι μπράβο... |
|
|||
|
|||
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Προθεσμία δηλώσεως συμμετοχής στην εκδρομή, έως την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, με την καταβολή του κόστους της διαμονής ! . |
|
|||
|
|||
Ρε τρελλοί είσαστε;;;
Τι συμετοχές είναι αυτές;;; Χάνετε ένα απο τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ ταξίδια... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
τρελοι δεν ειναι φιλε χαρλεα...η καρδουλα τους το ξερει.. λες να μην γουσταρουν?? ενας φιλος παντως,που ηθελε να ερθει στα σιγουρα,γιατι το ειχε σκοπο το ακυρωσε λογω οικονομικου και ερχονται και πιο δυσκολες ημερες.. μακαρι να βγω ψευτης |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
η ελπιδα παντως πεθαινει τελευταια...
γι'αυτο...μην νταουνιαζουμε... παμε λιγοοοοοο:sm6: |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Όσο για το ψεύτης δυστυχώς δεν θα βγεις. Μακάρι να βγει κάτι καλό για τα παιδιά μας κι ας ζοριστούμε "λίγο" εμείς. Το ταξίδι όμως σ' εκείνα τα μέρη, πάντα ήταν πρόκληση για 'μένα και με κορυφαίο ένα ταξίδι στην Τραπεζούντα, στη Αργυρούπολη, το χωριό όπου γεννήθηκε η γιαγιά Κυριακή και στα δώδεκα της χρόνια, με τρις λίρες στη χουφτίτσα της κι ότι αγαπημένο πίσω της έψαχνε νέες "αφιλόξενες πατρίδες", Ρωσία; - Ιταλία; - Ελλάδα; Και το παράξενο, ποτέ δεν μίσησε κανέναν και ποτέ δεν μας μίλησε για το χωριό της και για τίποτε από όσα "έμειναν" πίσω. (ευτυχώς δεν έκανε το ίδιο και ο παππούς). Χρόνια τώρα ονειρεύομαι να περπατήσω στα σοκάκια που περπατούσε, να βλέπω ότι έβλεπε να μυρίσω και να ακούσω τους ίδιους ήχους. Οι γονείς του πατέρα μου, ήρθαν από Προύσα, Κουβούκλια, οι γονείς της μητέρας μου, ήρθαν από Τραπεζούντα, Αργυρούπολη. Κάθε μου ταξίδι από αυτά που έχω κάνει και από αυτά που θα κάνω, είναι αφιερωμένο σ' αυτούς τους ανθρώπους. Εγώ οδηγώ κι αυτοί θυμούνται. . . μακάρι να τους είχα δίπλα μου. Πήγα και θα πηγαίνω όσες πιο πολλές φορές μπορώ, μόνος ή με παρέα, για να θυμάμαι, να θυμώνω, να κλαιώ. . . όλα τα συναισθήματα ανακατεμένα. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τουρίστας στην «ιστορία» μας, Αρχαίες Ελληνικές πόλεις ,Παράλια Μικράς Ασίας | morfeas | Ταξίδια στο εξωτερικό | 20 | 28-07-2010 16:21 |
Το GS Forum πίνει καφέ στο Κόμο της Ιταλίας 30-6-2010 | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 24 | 01-07-2010 10:05 |
Το GS Forum αναβαθμίζεται! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ανακοινώσεις | 10 | 23-03-2010 20:21 |
Το GS Forum και το newsit.gr στον καφέ της Τετάρτης 10-3-2010! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 59 | 13-03-2010 19:41 |
Το GS Forum στην TV !!! | Black_Shadow | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 46 | 25-02-2010 11:26 |