|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Enduro Training απο την Moto Adventures. Προσφορά για τα μέλη του GS Forum.
Παιδια εγω εχω βγει απο το Enduro Training Level 2 στις 11-12/4/2009.
Οποιος θελει μπορει να παρει την θεση μου. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Enduro Training απο την Moto Adventures. Προσφορά για τα μέλη του GS Forum.
μεσα κ' εγω για το enduro 1
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
θα φέρω και το κολάρο να δούμε που σκαλώνει!!!!!!!!!!
και που εισαι εχει καταπληκτηκο φαγητο, και τρως οσο θες αλλά μετά έχει εκδρομή στο βουνό περί τα 20 χλμ όρθιος...... |
|
|||
|
|||
ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ 31-5
|
|
|||
|
|||
ένα ασφάλτινο πότε ήτανε ;;;;;;;;;;;
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Κι εγώ μέσα για το enduro 31/5.
Έκανα ήδη αίτηση. |
|
|||
|
|||
Αγαπητοί συμφορίτες
Παρακαλώ διαγράψτε με από το training λόγω του ότι την επόμενη Κυριάκή άρχίζει άλλο training της ζωής μου.... Παντρεύομαι! Ελπίζω σε μία επόμενη συμμετοχή Ευχαριστώ |
|
|||
|
|||
Καλησπέρα φιλαράκια. Μετά από μακρά απουσία επιστρέφω σιγά σιγά στο φόρουμ.
Μπορώ να μπω εγώ στην θέση του ???? |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ποσοι απο εσας αγαπατε το travel enduro; | emix | Χωμάτινες εξορμήσεις | 48 | 08-02-2012 19:45 |
Μια απο τις καλυτερες Πολεμικές Αεροπορίες του κόσμου Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ !!!! | Black_Shadow | Ελλάδα | 32 | 10-09-2010 12:47 |
Το GS Forum κόβει την πίτα του - Κυριακή 15-2-09 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 239 | 03-01-2010 22:07 |
....για χαρα και απο μενα φιλαρακια! | ΙoannisPanagiotidis | Καλώς ήλθατε | 26 | 13-02-2009 02:02 |
Πολύ όμορφη η αρχική εικόνα του Forum | vtheo | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 20 | 11-02-2009 00:54 |