|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΝΕΟ GS - φωτογραφίες που μόλις δημοσίευσε στο facebook η BMW
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Υγρόψυκτο BMW GS 1200 - Τελευταία νέα
|
|
|||
|
|||
Για ακουστε και ηχο!!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Πλήρης παρουσίαση και όλες οι 70 φωτογραφίες, οδηγικές, τεχνικές, στατικές, εδώ BMW R 1200 GS 2013!
|
|
|||
|
|||
πω πω τελικα ειναι τοσο ωραιο που σιγουρα θα γεμισουν οι δρομοι παλι παρα την κριση!
NLS επειδη βλεπω οτι εχεις βαλει ερωτηματικα απλα δεν μου αρεσει ενα μηχανακι να γινεται υπερβολικα εμπορικο και να το βλεπω καθε 10 δευτερολεπτα στο δρομο. βεβαια αυτο ειναι καθαρα προσωπικο μου γουστο!αλλοι αυτο το θεωρουν επιτυχια.δεν ξερω πες το ανωμαλια δικια μου.μου αρεσε ας πουμε το 1150 που δεν το εβλεπες τοσο πολυ συχνα. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πάντως καταρρίπτονται πολλά περί της φημισμένης υδρόψυξης (είναι ακόμα EURO3 mr. GeorgeP... μάλλον δεν αγχώνονται όσο νόμιζες). ...και το προηγούμενο (πια), είχε υγρή ψύξη κατά 22%, απλά τώρα το ανέβασαν στο 35% και έβαλαν ένα πιο ευκολοδιαχείριστο υγρό (το κλασικό ψυκτικό υγρό) - έχουμε ένα επιπλέον αναλώσιμο αλλά "καλύτερο" αποτέλεσμα. Πιστεύω δεν θα έχει όσα παιδικά είχε η 1200GS MK.I γιατί είναι μετεξέλιξη της στα περισσότερα, ενώ κάποια άλλα είναι παρμένα από άλλα νέα μοντέλα της που ήταν ήδη σε χρήση. Θα δείξει. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||