GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 29-11-2012, 00:28
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!
Προεπιλογή Απάντηση: Το κατόρθωμα της κυβέρνησης.............

Γιώργο εύχομαι να έχεις δίκιο εσύ, αλλά δεν πιστεύω ότι θα γίνουν έτσι τα πράγματα. Δεν υπάρχει σχέδιο για μιά νέα οικονομική δραστηριότητα. Δεν τους ενδιαφέρει αυτό. Τέλος πάντων....καλή ξεκούραση!
Reply With Quote
Παλιό 29-11-2012, 08:03
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

Ολοι ευχόμαστε να έχει δίκιο ο Γιώργος.......
Μπορει να μην ειναι καλός στις προβλέψεις, αλλα η ελπίδα πεθαίνει τελευταία....

Οσο για το Ταξι,,,,και οι δυο μιλάτε για ιδιοκτήτες Ταξι, που σημαίνει, ότι δουλεύουν τις ώρες που έχει δουλεια......
Οι οδηγοί ή οι ιδιοκτήτες με μισό Ταξι....δουλεύουν αυστηρά 11 ώρες και ειναι πολυ δύσκολο να ξεπεράσουν τα 100 ευρω την βάρδια, ιδίως αν ειναι η βραδυνη

ο γιωργος εχει ολοκληρο ταξι, δουλευει μεχρι να πιασει το νουμερο που θελει και μετα σταματαει,,,,,,,,,,,αυτος ειναι ο λογος που πιανει τα 140 ευρω την ημερα , διαφορετικα θα δουλευε λιγοτερο
τα ιδια πραγματα λεμε

Last edited by gsmaniac; 29-11-2012 at 08:18.
Reply With Quote
Παλιό 29-11-2012, 09:42
stukas Ο/Η stukas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: athens
Μoto: 1200 adv 07

` και το σωμα μου αιλουρου`...Ρε αιλουρε,πως ακριβως ελλισεσαι μες στο ταξι..?Γυρνωνας το τιμονι...?Πλακα κανω εννοειται,απλα μου φανηκε οξυμωρο το συγκεκριμενο κομματι της φρασης.
Reply With Quote
Παλιό 29-11-2012, 16:12
Senior Member

Κορμί λάστιχο ο δίμετρος!
Reply With Quote
Παλιό 29-11-2012, 16:53
Senior Member

"Βαρέλι δίχως πάτο η Ελλάδα"

"Βαρέλι δίχως πάτο η Ελλάδα"

Με αυτές τις λέξεις περιέραψε την κατάσταση σχετικά με την Ελλάδα ο επικεφαλής του Ινστιτούτου Οικονομικών Ερευνών του Μονάχου (Ifo) Χανς Βέρνερ Ζιν.Υποστήριξε ότι «έχει πολύ μικρή διαφορά το να μιλάει κανείς για δάνεια ή για δώρα».Τάχθηκε υπέρ ενός «πραγματικού κουρέματος» και κατηγόρησε τους Γερμανούς πολιτικούς ότι καθησυχάζουν τους πολίτες προκειμένου να συνεχίσουν να πληρώνουν.
«Βρισκόμαστε στην πολιτική διαδικασία της σταδιακής ένταξης των δανειακών απαιτήσεων στην κατηγορία του δώρου», δήλωσε ο κ. Ζιν, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη γερμανική ραδιοφωνία, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι δεν είναι αντίθετος στο ενδεχόμενο «κουρέματος» του χρέους, αλλά θεωρεί προβληματικό «να τα κάνουμε όλα μέσω της μείωσης των επιτοκίων».
Ο Γερμανός οικονομολόγος εκτιμά ότι η Ελλάδα δεν έχει εκπληρώσει τους συμπεφωνημένους όρους, αλλά ότι συνεχώς υπήρχε σταδιακή άμβλυνση των κριτήριων και ότι η χώρα δεν θα καταφέρει να καταστεί ανταγωνιστική, καθώς αυτό θα απαιτούσε την μείωση των τιμών των αγαθών κατά 30-40%.
Ο κ. Ζιν τονίζει ακόμη ότι «η πολιτική προσπαθεί να καθησυχάζει», καθώς, όπως λέει, «όταν έχει κανείς την αίσθηση ότι τα πράγματα βαίνουν προς επίλυση, τότε σίγουρα αυξάνονται οι πιθανότητες εκλογής για τα κόμματα που κυριαρχούν».
«Αλλά δεν ξέρω για πόσο ακόμη οι πολίτες εδώ θα πιάνονται κορόιδα. Η πραγματικότητα είναι δυστυχώς πολύ διαφορετική από αυτή που μας παρουσιάζουν. Η κρίση σε καμία περίπτωση δεν επιλύθηκε», προσθέτει ο επικεφαλής του Ινστιτούτου και καταλήγει λέγοντας ότι όλα αυτά λέγονται «προκειμένου να καθησυχάσουν τους Γερμανούς για να είναι πρόθυμοι να ανοίξουν περαιτέρω το πορτοφόλι τους».

ζητω το εθνος..................
Reply With Quote
Παλιό 29-11-2012, 18:48
frits Ο/Η frits βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αχαρνές
Μoto: BMW R1200 GS 2005 YAMAHA TTR 250

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
και ότι η χώρα δεν θα καταφέρει να καταστεί ανταγωνιστική, καθώς αυτό θα απαιτούσε την μείωση των τιμών των αγαθών κατά 30-40%.
Ο κ. Ζιν τονίζει ακόμη ότι «η πολιτική προσπαθεί να καθησυχάζει», καθώς, όπως λέει, «όταν έχει κανείς την αίσθηση ότι τα πράγματα βαίνουν προς επίλυση, τότε σίγουρα αυξάνονται οι πιθανότητες εκλογής για τα κόμματα που κυριαρχούν».
«Αλλά δεν ξέρω για πόσο ακόμη οι πολίτες εδώ θα πιάνονται κορόιδα. Η πραγματικότητα είναι δυστυχώς πολύ διαφορετική από αυτή που μας παρουσιάζουν. Η κρίση σε καμία περίπτωση δεν επιλύθηκε», προσθέτει ο επικεφαλής του Ινστιτούτου και καταλήγει λέγοντας ότι όλα αυτά λέγονται «προκειμένου να καθησυχάσουν τους Γερμανούς για να είναι πρόθυμοι να ανοίξουν περαιτέρω το πορτοφόλι τους».

ζητω το εθνος..................
Η λύση δεν μας λένε ποιά είναι, κούρεμα πραγματικό με τον τσάμπουκά δεν μπορείς να κάνεις χωρίς να απομονωθείς και να πεινάσεις (διαλυθείς) πραγματικά σαν κράτος. Εδώ έρχονται οι δόσεις όπως έρχονται και πάλι έχουμε βαρέσει διαλύση.

Αφού δεν προσέχαμε όταν έπρεπε τώρα θα χορεύουμε στο ρυθμό το δικό τους. Το έχω ξαναγράψει άλλο κουτρουβαλάω στις σκάλες και άλλο πηδάω από το μπαλκόνι, εγώ δεν θέλω να πηδήξω (από το μπαλκόνι...)

Είμαι περίεργος πάντως να δω πως θα συμπεριφερόμαστε αν μας ζητούσαν σήμερα να δανείσουμε π.χ την Κύπρο και μάλιστα με σχεδόν μηδενικά επιτόκια..
Reply With Quote
Παλιό 30-11-2012, 16:12
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Ολοι ευχόμαστε να έχει δίκιο ο Γιώργος.......
Μπορει να μην ειναι καλός στις προβλέψεις, αλλα η ελπίδα πεθαίνει τελευταία....
2-3 δυσκολα χρονια ακομα..................

Απόσπασμα:
Οσο για το Ταξι,,,,και οι δυο μιλάτε για ιδιοκτήτες Ταξι, που σημαίνει, ότι δουλεύουν τις ώρες που έχει δουλεια......
Σωστο αν δεν χρωστανε στην τραπεζα το δανειο των 200,000ε που εδωσαν για να αγορασουν την αδεια. Αν χρωστανε στν τραπεζα το παραπανω ποσο......πανε στην αυστραλια σαν τον ιδιοκτητη του δικου μου ταξι.

Απόσπασμα:
Οι οδηγοί ή οι ιδιοκτήτες με μισό Ταξι....δουλεύουν αυστηρά 11 ώρες και ειναι πολυ δύσκολο να ξεπεράσουν τα 100 ευρω την βάρδια, ιδίως αν ειναι η βραδυνη
Α, τωρα μιλας σωστα, διοτι πριν δεν μιλουσες ετσι.

Απόσπασμα:
ο γιωργος εχει ολοκληρο ταξι, δουλευει μεχρι να πιασει το νουμερο που θελει και μετα σταματαει,,,,,,,,,,,αυτος ειναι ο λογος που πιανει τα 140 ευρω την ημερα , διαφορετικα θα δουλευε λιγοτερο
τα ιδια πραγματα λεμε
Ο γιωργος εχει ολοκληρο το ταξι με ενοικιο, δεν ειανι δλδ ιδιοκτητης.
Ο γιωργος δεν δουλευει μεχρι να πιασει το νουμερο που θελει και μετα απαει σπιτι διοτι συνηθως το πιανει μεχρι της 18:00. O Γιωργος δουλευει για το παραπανω.......σαν τον Σαμαρα ενα πραμα.
Reply With Quote
Παλιό 30-11-2012, 17:40
Senior Member

Θες να μας κουφανεις....Γιώργο Σαμαρα;;;;;;;;

εσυ θεωρείς πρόοδο, οταν ένας μεσηλικας ειναι αναγκασμένος να δουλεύει 15-16 ώρες την ημέρα, για να ζήσει;;;;;;;
Ποτε θα τον δει η οικογενεια του, οι φίλοι του και ακόμα πιο πολυ τα παιδιά του;;;;;
Δεν νομίζω ότι αυτο ειναι πρόοδος, αλλα πισογυρισμα και μεγαλο μάλιστα....

Υπάρχουν και άνθρωποι δίπλα μας, που δεν πορεύονται στον αυτόματο πιλότο και θέλουν στήριξη και πολλα αλλα....
Τεσπα....την πάμε συνέχεια την κουβέντα ενα βήμα παρακάτω και δεν θα τελειωσει
Reply With Quote
Παλιό 30-11-2012, 17:45
Senior Member

Ας παίρνουμε σιγά σιγά θέση μάχης.....

http://www.gsforum.gr/%CE%9C%CE%BF%C...65/#post803447
Reply With Quote
Παλιό 01-12-2012, 04:23
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Θες να μας κουφανεις....Γιώργο Σαμαρα;;;;;;;;

εσυ θεωρείς πρόοδο, οταν ένας μεσηλικας ειναι αναγκασμένος να δουλεύει 15-16 ώρες την ημέρα, για να ζήσει;;;;;;;
Ποτε θα τον δει η οικογενεια του, οι φίλοι του και ακόμα πιο πολυ τα παιδιά του;;;;;
Δεν νομίζω ότι αυτο ειναι πρόοδος, αλλα πισογυρισμα και μεγαλο μάλιστα....

Υπάρχουν και άνθρωποι δίπλα μας, που δεν πορεύονται στον αυτόματο πιλότο και θέλουν στήριξη και πολλα αλλα....
Τεσπα....την πάμε συνέχεια την κουβέντα ενα βήμα παρακάτω και δεν θα τελειωσει
Γλυκε μου, ξεχνας οτι ολη μου την ζωη τοσες ωρες εργαζομουν καθε μερα? ξεχνας οτι απο το '81 που πρωτοδουλεψα το πρωτο Πασχα και τα πρωτα Χριστουγεννα τα εκανα με την οικογενεια μου...το 2001?
Τωρα καθομαι την Κυριακη.....ειναι μια προοδος!!!!

Δεν νομιζω να παθαν τιποτα και οι πατεραδες μας που δουλευαν τοσες ωρες κιαυτοι. Μαλλον καλλυτεροι ανθρωποι εγιναν και μεγαλωσαν αξιολογα παιδια με αξιες. Η αξια η δικη μου, περαν των αλλων ειναι, '''δουλευω πολυ, παραγω πολυ κι αμοιβομαι συμφωνα με την συλλογικη/κλαδικη συμβαση και την θεληση του εργοδοτη μου για το παραπανω. Δεν ζητω ποτε αυξηση κια ς λιωνω στην δουλεια, αυτη ειναι αποφαση διορατικοτητας του εργοδοτη προς τον υπαλληλο του. Αν δεν μου αρεσει παω αλλου.''

Παντως λεφτα με 8ωρο δεν βγαινουν. Προκοπη με το ρολοι στο χερι δεν βλεπει κανεις.
Ο πεθερος μου Κωστα δουλευε λιμενεργατης στον ΟΛΠ, 16 ωρες την ημερα επι 50 χρονια (απο 12 ετων) και ειναι ενας υπεροχος ανθρωπος που ποτε δεν μετανοιωσε για την δουλεια του ¨η τις ωρες που δουλεψε.
Ο πατερας μου το ιδιο αλλα σε κλιματιζομενο γραφειο.............
Εγω καθε καλοκαιρι στις διακοπες του σχολειου δουλεια σε διαφορα μερη.............ποτε δεν ρωτησα και ποτε δεν ζητησα τιποτε απο τον εργοδοτη μου.
Και οταν μεγαλωσα απο τζοβαινο ξεκινησα, το παιδι για ολες τις δουλειες και μετα απο 4 χρονια αρχισα να ανεβαινω και μισθολογικα και σε θεσεις...........με 16ωρες δουλειας, Σ/Κ και Γιορτες/αργιες. Το ιδιο κανω και τωρα, δεν αλλαξε τιποτε ακομα και σαν μεσηλικας.
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης