|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ανοιχτή πρόσκληση για ποδήλατο κάθε Σ/Κ
Εγω μόλις αποφάσισα να συμμαζέψω λίγο το δικό μου ποδήλατο (ένα Ideal Safari) διότι έχω να το χρησιμοποιήσω πάνω απο 6 ετία...
Το είχα πάρει το '90 απο τα πρώτα mountain bkes... Μόλις το είδε ο ποδηλατάς που το πήγα για να μου το σενιάρει μου λέει "Πωπω !!! πόσα χρόνια έχω να δώ τέτοιο ποδήλατο !" Με έστειλε κοινώς .... Ελπίζω μολις φτιαχτεί και συνεχίζονται οι βόλτες σας να καταφέρω να έρθω και εγω... Πάνω εκει πάντως είναι υπέροχα.!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν πάβτως ανοίξει ο καιρός παίζει για Κυριακή μεσημέρι, θα επανέλθω. |
|
|||
|
|||
Αφού έχουν βάλει σκοπό να μας κάνουν την ζωή ποδήλατο, ας προπονηθούμε λίγο...
Αύριο όποιος θέλει μπορεί να ακολουθήσει σε ποδηλατική βόλτα στα βασιλικά κτήματα στο Τατόι, διαδρομή 15-20 χιλιόμετρα χαλαρή... Δεν βάζω ώρα ακόμα, αν κάποιος νομίζει ότι τον εξυπηρετεί κάποια συγκεκριμένη ώρα εγώ δεν έχω πρόβλημα, όχι πάντως μετά τις 3.00 γιατί νυχτώνει γρήγορα απάνω, και κάνει μόλις πέσει ο ήλιος έχει μία δροσούλα.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Είμαι 'δεσμευμένος', baby sitting στον Κωστή, 11 - 15 Έχει η Ειρήνη δουλειά... δηλαδή να τρελαθώ. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν πειράζει Χρήστο την άλλη φορά... |
|
|||
|
|||
Καλα να περασετε Σταυρο δυστυχος εχω τραπεζι τα πεθερικα....
|
|
|||
|
|||
Tελικά εγώ θα ανέβω γύρω στις 13.00, αν το αποφασίσει κανένας ας τηλεφωνήσει....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Β.Π......... |
|
|||
|
|||
Έβαλα τα μεγάλα μέσα της κυβέρνησης να το σβήσουν, αλλά... εκτεθήκαμε.
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πρόβλημα για δυνατούς λύτες : Με αφήνει κάθε εβδομάδα από μπαταρία | Slane | Αυτοκίνητο | 33 | 22-04-2011 18:35 |
Ανοιχτή επιστολή του Ρ. Σπυρόπουλου- Διοικητής ΙΚΑ-ΕΤΑΜ | ortho | Ελλάδα | 4 | 15-02-2011 11:19 |
Διώκονται για την διαδικτυακή πρόσκληση για κατάληψη στη Βουλή | nokie | Επικαιρότητα | 8 | 15-02-2011 10:50 |
GiVi X.01: Kράνος για κάθε εποχή...!!!! | riko46 | Κράνη | 2 | 23-03-2009 01:19 |
Με κάθε επιφύλαξη για την αυθεντικότητα του φαινομένου ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 5 | 10-03-2009 00:29 |