|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ηράκλειο Κυριακή 10 Μαρτίου κόβουμε την Πίτα μας
|
|
|||
|
|||
Και του χρόνου φιλαράκια!! Να είμαι κι εγω!!
Περάσατε πολυ όμορφα κι αυτο φαίνεται! |
|
|||
|
|||
Πολλά τα χαιρετίσματα που πέμπω στη παρέα κι ελπίζω να περάσατε πάρα πολύ ωραία !!!
και του Χρόνου Σύντεκνοι , να είστε όλοι καλά να το επαναλάβετε.... |
|
|||
|
|||
Φοβερή παρέα όπως πάντα και μπόλικο κέφι. Το φαγητό απίστευτο (έτσι για αλλαγή) και πολλοί φίλοι από μακρυά που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Η σκέψη μας ήταν και στους απόντες που δεν κατάφεραν, δικαιολογημένα οι περισσότεροι, να έρθουν. Ένα μεγάλο μπράβο στη Servin Κρήτης για το δώρο! Και άλλο ένα για τον livikos!
Δεν ήρθα στο αποχαιρετιστήριο καφεδάκι γιατί για έναν προσωπικό λόγο έπρεπε να ανέβω στον Γιούχτα. Σας έβλεπα από ψηλά! Και του χρόνου να'χουμε την υγειά μας και να την ξανακόψουμε! Ως τότε βέβαια οι ευκαιρίες για να ξανασμίξουμε δεν θα είναι λίγες... |
|
|||
|
|||
Ηταν οντως μια ομορφη συγκεντρωση σημερα,απο που να αρχισω,απο τον καλοκαιρινο καιρο, απο την καλη διαθεση ολων,τις αποκριατικες εκπληξεις-katsab, emlazo,ή απο την φιλοξενια της λιτσας και τη προσφορα του λιβικου!!
ολα ηταν υπεροχα,να σαι καλα Ευτυχη Επισης εγω προσωπικα ευχαριστω το Γιαννη σπιτικο που ειμουν συνεπιβατης του,αλλιως θα εχανα τη βολτα!! και του χρονου ακομα περισοτεροι!! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Μπράβο, μπράβο, μπράβο!!!!!
Να είστε καλά όλοι σας φιλαράκια μου και του χρόνου να το ξανακάνετε!!! Καλή σας χρονιά και καλά χιλιόμετρα!!! |
|
|||
|
|||
Τα λόγια ειναι περιττά! Οι φώτο μιλάνε απο μόνες τους! Χίλια μπράβο στην Κρητική παρέα! Και του χρόνου να είστε καλά!
Στάλθηκε απο μένα βρε!! |
|
|||
|
|||
Αψογοι!
Και του χρονου θα πω, αλλα μου φαινεται μακρια |
|
|||
|
|||
Μπράβο ρε παιδιά απίστευτα όλα
Και του χρόνου με υγεία Πολλά συγχαρητήρια στην Λίτσα μας και φυσικά στον Livikos |
|
|