|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΕ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΜΕ ΣΚΗΝΕΣ
Απόσπασμα:
Στο Έβερεστ θα πάτε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Χ@ χ@ χ@ διαβίωση θέλεις να πεις Καλά να περάσετε και να φέρετε φωτογραφίες να ζηλέψουμε και εμείς που αναγκαστηκά δεν πάμε πουθενά |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αλέξανδρε αυτό το σκ θα είναι τελικά barbeque..........και πικ νικ!!!!!!!! Να χαρώ εγώ κομάντα!!!!!!! Τις σκηνές με τις τρύπες τις θυμάστε στα σκηνάκια? Θυμάμαι να ξυπνάμε το πρωί και το γρασίδι να έχει παγώσει. Το πάταγες και έσπαγε......... Άλλη φορά απο την πολύ βροχή έμπαινε η μπότα όλη μέσα στον βούρκο........ Μιά χαρα θα είναι! Τέλεια!!!!!!! Μιας και θα είναι μόνο για μια διανυκτέρευση (κρίμα....) δεν χρειάζονται πολλά...... ένα πτυσκάπανο μου λείπει. Σχάρα αν θυμάμαι καλά έχω μια. Να δούμε πόσοι θα μαζευτούμε τελικά. Ρακές και κρασία απο πού? |
|
|||
|
|||
Τσιπουρο
θα φερει ο george k1. Για κρασια,μπυρες και αναψυκτικα προτεινω να τα παρουμε απο Ξυλοκαστρο μαζι με τα κρεατα. Θα γινει της Τσικνας μιλαμε!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
[quote=omorfantras;779537]
Απόσπασμα:
οπότε τα λέμε εκεί . ευχαριστώ για το καλοσόρισμα . |
|
|||
|
|||
Πόσοι μαζευτήκαμε τελικά?
Θα βρεθούμε αύριο? Εγώ με βροχή στήνω σκηνή........ Μήπως θέλετε να δουμε και τον καιρό όταν πλησιάζουν οι μέρες για πιθανή μεταφορά? Μην ταλαιπωριθούμε στο ψήσιμο...... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εγω δεν θα μπορεσω να ερθω σημερα στον καφε δυστυχως. Πιστευω οτι θα ερθουν και αλλοι αλλα περιμενουν να δουν τον καιρο. Θα σας κρατω ενημερους σχετικα με τον καιρο αλλα απο βδομαδα. |
|
|||
|
|||
Κρίμα Αλέξανδρε και θα ερχόμουν για να τα λέγαμε απο κοντά, έτσι ώστε να οργανωθούμε.
|
|
|||
|
|||
Κωστα τρεχω να ετοιμαστω γιατι την Παρασκευη παω Αγιο Ορος και επιστρεφω την αλλη Τριτη. Την αλλη Τεταρτη θα ειμαι στον καφε σιγουρα για να φιξαρουμε το Σ/Κ το αλλο για το ταξιδακι μας. Καλα να περασετε αποψε!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Έχω στο πρόγραμμα να ετοιμάσω μπακλαβαδάκια με μελάκι παραγωγής μου!Μην μου εξαντληθείτε από τα ακραία καιρικά φαινόμενα..(ψιχαλίτσα, δροσούλα..)..
|
|
|||
|
|||
Εσύ θα πας... αυτοί θα σε αφήσουν να γυρίσεις;
|
|
|