|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΛΑΙΜΩΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ
Μια χαρά έγιναν..σημαντική διαφορά
και από βαθμό όχι μόνο 8/10.. |
|
|||
|
|||
ΕΠΕΙΔΗ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΕΙΚΙΜΕΝΟ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΣΟΔΑ ΔΙΤΑΝΘΡΑΚΙΚΗ Η ΣΟΔΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ........ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΖΩ ΤΗΝ AYTOSOL H VENOL EINAI ALOIFES ΣΚΛΗΡΕΣ ΔΕΝ ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΖΗΜΕΙΑ ....ΜΟΝΟ ΣΕ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ..............................ΠΡΟΣΟΧΗ ...................................
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
ναι με λιγο νερακι ισα ισα να κραταει στο πανακι σου .......και τριβεις
|
|
|||
|
|||
Για ριξτε μια ματια εδω.Εχει και πανοβουρτσες και τα στελνει παντου.
Autosol Αλοιφή Γυαλίσματος Μετάλλων 75ml Εμενα μου εφτασε ενα σωληναριο και για τις δυο εξατμισεις της μικρης μου και περισεψε για κανα μερεμετι. Last edited by ziumann; 28-08-2011 at 22:51. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
ναι και δεν κάνει τίποτα, την έχω δοκιμάσει.
κάνει καλή δουλειά στα κάγκελα του Adventure που σκουριάζουν |
|
|||
|
|||
Παιδία ...να ενημερώσω και για κάτι άλλο που παρατήρησα μετά από δύο μέρες περίπου ....η γυαλάδα δεν μένει ......μάλλον αυτή η αλοιφή είναι για να καθαρίζει και αυτή που λέει ο Ziumann για να γυαλίζει ....
....την είχα χρησιμοποιήσει στην αρχή που πηρα την μηχανή ... |
|
|||
|
|||
για να καταλαβουμε δηλαδη,πρωτα βαζουμε την δικια σου αλοιφη,και μετα αυτη που ποσταρε ο ziuman ?
|
|
|||
|
|||
Ναι.... κρίνοντας από το αποτέλεσμα της πρώτης και από το ότι την προτείνει και η MotoRAID έτσι πιστεύω ..δεν το έχω κάνει και εγώ ακόμα ... αλλά αυτή που λέει ο Ziumann την πουλάει και ο Παναγιωτοπουλος και την έχω βάλει παλιά όταν ακόμα δεν είχαν γίνει χάλια οι εξατμίσεις και είχαν όντως γυαλίσει....
Last edited by sliv; 30-08-2011 at 15:00. |
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|