|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Το Σάββατο 9/4/11 με τον Ευτύχη !!!
Μπράβο παίδες !!!
Με τέτοια σύνθεση, ήταν δεδομένο ότι θα περνούσατε τέλεια!! |
|
|||
|
|||
Oλα πολυ ωραια και η παρεα super.Eυχαριστουμε τον Ευτυχη και την Γιαννα για τις ρακες,τα ρακομελα, τις εκπληκτικες αγκιναρες τους και φυσικα την αστειρευτη διαθεση και το χαμογελο τους.Μονο που ελειπε ο Ντινοπουλος,καποια στιγμη ολοι τον ψαχνανε.....μαλλον διαβασε για τις ρακες του Ευτυχη και δεν εμφανιστηκε .
Με το καλο να ξανανταμωσουμε Ευτυχη και Γιαννα........ |
|
|||
|
|||
Ευτύχη, πότε με το καλό θα μας ξανάρθεις;
|
|
|||
|
|||
...ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ... ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΕΣ...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ευτύχη μου, καλόκαρδε γίγαντα εκ λεβεντομάνας Κρήτης, το ότι εσείς είσασταν 300χλμ, μακρυά από εμένα, και είχατε δημιουργήσει ένα εκπληκτικό σύνολο, και ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ και εμένα, (όπου "πέσανε" και τα σχετικά τηλέφωνα), ειλικρινά με ΣΥΓΚΙΝΕΙ....!!!! Με χαροποιεί το γεγονός ότι τα "πνεύματα"μας, επικοινωνούσαν, γιατί εκείνη την ώρα που με καλέσατε, (άν και ήμουνα με παρέα), οι σκέψεις μου, πετούσαν πολλάκις στον ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟ....!!!!! Πιαδιά, με το τηλεφωνο σας, μου δώσατε μεγάλη χαρά και συγκίνηση...!!! (Σορρυ, για κάποιους μπορεί να ακούγετε μελό, αλλά εγώ ζουρλάθηκα εκείνη την στιγμή...) Ευτύχη μου, άλλα και τα υπόλοιπα παιδιά... ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..... Χαίρομαι για μία άλλη ακόμη φορά, που ανήκω σε αυτήν την ομάδα που λέγεται GS-FORUM Αργύρης
|
|
|||
|
|||
Μπραβο ευτυχη μπραβο παιδια παντα τετοια!!! Η μεγαλη αγκαλια του GS FORUM φαινεται παντου και παντα!!!
|
|
|||
|
|||
αρε παρεα!!Ευτυχη κακοπερασες παλι!!!ηρωιδα η γυναικα σου!!
|
|
|||
|
|||
Λοιπόν ας βάλω και εγώ τις Φώτο που τράβηξα από την τόσο όμορφη βραδιά τα σχόλια δικά σας Αρχίζω ενδεικτικά με το φορτίο στοTop case
στου Στάυρου για καφέ [IMG] Η μαμμά του Στάυρου πάντα χαμογελαστή και καλοσυνάτη το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει http://i1213.photobucket.com/albums/cc472/Eftixis_Sartzetakis/IMG_8266.jpg[/IMG] |
|
|||
|
|||
Το καθάρισμα των αγγιναρων |
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το πετυχημενο πειραμα του ΔΝΤ Για τους μεγιστανες Το λαο ποιος τον γ...ι | γιαγια αρκουδα | Κόσμος | 32 | 04-03-2011 22:32 |
Το GS Forum κάνει Αποκριάτικο Πάρτυ, το Σάββατο 26-2-11 !!! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 150 | 03-03-2011 18:24 |
CSS βιντεο με τον αντι τον εκπεδευτη μου που βρικα | γιαγια αρκουδα | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 2 | 23-08-2010 11:50 |
Το 20% του πληθυσμού στην Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπο με τον κίνδυνο της φτώχειας με | MARK | Επικαιρότητα | 11 | 11-07-2010 04:12 |
Σάββατο βράδυ - Κρασάκι με τον ...Argi | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 13 | 25-05-2010 14:24 |