|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: 2η Έκθεση Ταξιδιωτικής Φωτογραφίας GS Forum
Vagelis Gar
Δίδυμοι Ταξιδιώτες Ταξίδι στον Χρόνο - Αυστρία Μετά την Βροχή Στην Αγκαλιά της Νύχτας - Μετέωρα Χρώματα Φθινοπώρου |
|
|||
|
|||
sid2011
Σχήματα & Σκιές |
|
|||
|
|||
Συγχαρητήρια σε όλους όσοι συμμετείχαν στην εκθεση και εκείνους που εργάστηκαν για το στήσιμο της.
Ξετρελάθηκα με το φλεγόμενο ουρανό... Μοναδικό στιγμιότυπο... Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
Σχήματα & Σκιές Δεν θα ξεχασω ποτε αυτη την φωτο για πολλους λογους ... Φωτη και Βαγγελη πραγματικα με τις φωτο σας μας ταξιδευετε |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
... τι να πω ρε Αντωνη ... δεν εχω λογια ρε συ φιλε!...ενιωσα σαν να μουν και εγω εκει! Χιλια μπραβο για το μεράκι και την αγαπη σου για οτι κανεις! ...ευχαριστω και αλλα τοσα συγχαρητήρια σε ολους τους φιλους που ασχολήθηκαν και βοηθησαν σε αυτο το ομορφο αποτελεσμα! ...ειστε πραγματικα τοσα χρόνια .... η καλυτερη παρεα! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αντώνη, εμείς σας ευχαριστούμε από καρδιάς, εσένα και τα παιδιά που βοήθησαν για την τόσο επιτυχημένη 2η έκθεση φωτογραφίας του forum μας!! Να είστε ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ..!!!
P.S. Σου έστειλα με mail και τις δικές μου.. |
|
|||
|
|||
Μπραβο στα παιδια που με τοσο μερακι εφτιαξαν την εκθεση και μπορεσαμε να απολαυσουμε ομορφς στιγμες και ταξιδια πολλων φιλων.
Ηταν σαν να ταξιδευσαμε και εμεις μαζι τους. Και του χρονου φιλαρακια!! |
|
|||
|
|||
πολλά μπράβο σε όλους που συνέβαλαν να γίνει η δεύτερη έκθεση του φορουμ μας..
συμμετέχοντες & διοργανωτές και του χρόνου να ειμαστε καλά με περισσότερες και ωραιότερες ταξιδιάρικες φωτό |
|
|||
|
|||
Μπράβο στους διοργανωτές μπράβο και στους συμμετέχοντες
Όλες οι φωτογραφίες |
|
|||
|
|||
Μια έκθεση που γίνεται θεσμός! Μπράβο σε ολη την ομάδα που έτρεξε και μπράβο στους συμμετέχοντες! Και του χρόνου!
Στάλθηκε απο μένα βρε!! |
|
|