|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" αποκλειστικά για το GS For
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" αποκλειστικά για το GS For
Απόσπασμα:
Εγώ έχω & λάστιχα να περάσω. Αν βάλω και xenon... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: MOTION & STYLE
γεια σε ολους θα ηθελα να πω για το θαναση ενα μεγαλο ευχαριστω μιας και ετρεξε να με εξυπηρετηση για ενα service ειμαι νεο μελος στην οικογενεια με ενα gs1200r
με λενε Ιπποκρατη και ειμαι απο σαμο |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Είναι απο τα λιγα εξουσιοδοτημενα που ειναι σαν χειρουργειο μεσα,ειχα ερθει για service τελη ιουλιου και ειχα μεινει καταπληκτος,σ ευχαριστουμε!!!
:sm4::sm4::sm4: |
|
|||
|
|||
Kαλημερα.Εφθασε η ωρα και για την δικια μου.Ακολουθει πμ.
|
|
|||
|
|||
Καλησπέρα,
Είμαι νέο μέλος στο Forum και θα ήθελα να ρωτήσω εάν ισχύει για τα νέα μέλη η προσφορά που κάνει η Motion n' Style. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Νικόλας |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε από κοντά σε έναν από τους καφέδες μας... |
|
|||
|
|||
CPretenteris ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα...Θα περιμένω και επίσημη απάντηση...
Όσο για τον καφέ, με χαρά θέλω να γνωριστούμε από κοντά. Εσένα που είσαι Βριλλήσια μπορεί να σε πετύχω καμμία μέρα να κατεβαίνεις την Πεντέλης μιας και δουλεύω χαμηλά στο Χαλάνδρι και μην ακούσω μηχανή να περνάει σηκώνω κεφάλι κατευθείαν... Ευχαριστώ & πάλι! |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Φίλε συνονόματε, όλα τα μέλη της παρέας μας - παλαιά κ νέα - είναι ισότιμα .... Και βέβαια ισχύει κ για σένα η προσφορά. Στείλε μου με pm τα πλήρη στοιχεία σου, για να ενημερώσω την εταιρία για το service σου ....
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πρόγραμμα για το πώς θα "τηρήσουμε" το αρχείο αποδείξεων της Εφορίας ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χρήσιμα | 165 | 09-05-2011 22:06 |
MOTION & STYLE | THANASIS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 31-05-2010 12:32 |
Στην "αγκαλιά" της Τζούλιας το "αυγό του φιδιού" | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 13-03-2010 12:45 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |
φόβοι των ευρωπαίων ότι το "κλίμα της αθήνας" θα φτάσει και σε αυτούς | Vakalos | Επικαιρότητα | 6 | 16-01-2009 12:39 |