|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Yamaha Super Tenere XTZ1200
Γιατί είναι και "παλιό" και ξεπερασμένο..ή εστω out of fashion που λέμε και στο χωριό
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
το εβαλα αγγελια απλα...οχι επειδη δεν ειναι καλο,απλα εχω σκεφτει κατι που δεν ξερω αν θα το προχωρησω η οχι.
ειδατε φανταζομαι το gsa triple black...ερωτας???ω,ναι,τουλαχιστον απο τις φωτογραφιες ειναι πανεμορφο σε σημειο να με κανει να σκεφτομαι.μπορει και να αλλαξω και γνωμη και να μεινω με το st.δεν το κυνηγαω αλλωστε.οποτε ειδωμεν. τωρα για το τεστ. βγαζουν το μηχανακι σχεδον αψυχο. δεν ειναι αδυναμο,τουλαχιστον οχι ετσι οπως το χαρακτηριζουν. δεν ειναι τοσο χαμηλοροπο οπως το gs και το gs την ακουει πιο αντονα στο ανοιγμα του γκαζιου,κανει ενα ξεσπασμα,το tenere ειναι πολυ γραμμικο χωρις ξεσπασματα.φορτωνει αμεσα χιλιομετρα στο κοντερ του απλα δεν κανει αυτο το ξεσπασμα.δεν ειναι κατι αρνητικο εστω κι αν τοσα χρονια ειχα συνηθισει το τραβηγμα του boxer.το st απλα τραβαει και φορτωνει πιο γραμμικα. το ελλατωμα που και αυτο ειναι τροπος συνηθειας ειναι ισως ο τραχυς ηχος που δουλευει ο κινητηρας. η μηχανη ειναι πολυ καλοστημενη και το εννοω,αλλωστε εχω πει,οποιος θελει να το βολταρει το μηχανακι ειναι στην διαθεση του. ιδια κιλα με το adv κι ομως πολυ πιο ευκολο στο θεμα οδηγησης,σου δινει την εντυπωση οτι ειναι μια μηχανη με πολυ λιγοτερα κιλα απο αυτα που αναφερουν. το κολλημα που εχω με το adv ειναι οτι αισθανομαι πως σε αυτη την μηχανη κουμπωνω,δεν ξερω αν με καταλαβαινει καποιος,αν καποιος εχει ανεβει σε μια μηχανη κι αμεσως μετα να πει,αυτη η μηχανη ειναι για μενα,τελος.κι ας ειναι λιγο πιο δυσκινητο,με πιο βαρια αισθηση.το ατιμο ειναι ερωτας κι αυτο.ομως απο την αλλη μου αρεσει και το st παρα πολυ και το εννοω.η αληθεια ειναι οτι εχω μπερδευτει αρκετα ομως θα την βρουμε την ακρη και θα δω πως θα πραξω,με το μυαλο η με την καρδια.το κακο ειναι πως και οι 2 ειναι εκει.οπως και να χει προς το παρον δεν εχω μετανιωσει για την επιλογη μου κι ευχομαι να συνεχισει ετσι αυτο. ο κινητηρας του παντως δειχνει να εχει καλες δυνατοτητες και να μην ειναι πιεσμενος,ομως ειναι πολυ φιμωμενος.εξατμιση και φιλτρο ειναι απαραιτητα. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
θεωρω ησουν σαφης! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ειναι τροπος ζωης πλεον! |
|
|||
|
|||
[QUOTE=taksidiotis;4258
το κολλημα που εχω με το adv ειναι οτι αισθανομαι πως σε αυτη την μηχανη κουμπωνω,δεν ξερω αν με καταλαβαινει καποιος,αν καποιος εχει ανεβει σε μια μηχανη κι αμεσως μετα να πει,αυτη η μηχανη ειναι για μενα,τελος.κι ας ειναι λιγο πιο δυσκινητο,με πιο βαρια αισθηση.το ατιμο ειναι ερωτας QUOTE] ολοι σε καταλαβαινουμε..., μαλιστα στα λεγαμε κιολας και δεν ακουγες... τα gs ειναι αρρωστια λεμε... |
|
|||
|
|||
[quote=ntinopoulos;425888]
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
θα βρεθεί, θα το λένε 1300GS μάλλον.
Απόσπασμα:
Πρέπει να βγούμε από το Twilight Zone και να δούμε την πραγματική αλήθεια επιτέλους. Αν πληρώνει η BMW καλά τα περιοδικά (αν και αυτό το περιοδικό πρέπει να το πλήρωσε καλύτερα η Triumph) εμείς δεν πρέπει να πέφτουμε στην παγίδα. |
|
|||
|
|||
Με όλα αυτά θα πειστώ κι εγώ να πάρω το 1200 GS!!!
Το χαρίζει κανείς και να πληρώνει για μένα τέλη κι ασφάλεια για 5 χρόνια;! |
|
|||
|
|||
Εγώ δεν το χαρίζω, δίνω και λεφτά.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
YAMAHA XTZ 250 TENERE!!! | Fuji | Άλλες εταιρίες | 14 | 21-01-2011 22:55 |
SUPER TENERE 1200 Test Ride | Translatoras | Άλλες εταιρίες | 17 | 20-09-2010 00:39 |
Έκανα Test Ride στο SUPER TENERE 1200 | γιαγια αρκουδα | Άλλες εταιρίες | 13 | 11-07-2010 20:01 |
bmw s1000rr & νεο yamaha tenere | Corsair | Νέα μοντέλα BMW | 6 | 28-05-2010 18:04 |
super tenere 2010 | wet & dirty | Άλλες εταιρίες | 61 | 22-04-2010 19:43 |