|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: GS Forum Adventure Training την Κυριακή 8 Μαΐου 2011 !!
ευχαριστώ Βασιλάκη μου!!!!!
|
|
||||
|
||||
Oι πρώτες φωτό έφτασαν ...
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
Άψογη οργάνωση, εμπεριστατωμένες οδηγίες, άριστο το κλίμα στην παρέα!
Τώρα είναι ώρα φαγητού. Έπεται συνέχεια... Sent from my iPhone using Tapatalk. Αrkas |
|
|||
|
|||
Απάντηση: GS Forum Adventure Training την Κυριακή 8 Μαΐου 2011 !
[QUOTE=Arkas;375831]Άψογη οργάνωση, εμπεριστατωμένες οδηγίες, άριστο το κλίμα στην παρέα!
Τώρα είναι ώρα φαγητού. Έπεται συνέχεια... :-) Last edited by gemara; 08-05-2011 at 16:07. Λόγος: Τώρα μαθαίνω το αηφόν! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Με γιαουρτάκι και μέλι;! |
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
Σας ευχαριστώ όλους κ για όλα . . . Ότι κ να πω για τους διοργανωτές,για τους εκπαιδευτές αλλά κ για όλους τους συμμαθητές μου δε μπορεί να περιγράφει το χαμόγελό μου . . .
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ GS forum!!! |
|
|||
|
|||
Επέστρεψα, έβαλα μπουγάδα τον εξοπλισμό, εμένα και ώρα για φραπεδάκι!
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους για την οργάνωση, την εκτέλεση και την ασφάλεια! Ο εκπαιδευτής Τάκης Μανιάτης και οι βοηθοί του, άψογοι στη διδασκαλία, με άνεση λόγου, μεταδοτικότητα και άριστο ήθος. Τριγυρνάω στα βουνά και στα χώματα απ' τις αρχές του '80 , αλλά παρ' όλα αυτά και σήμερα έμαθα αρκετά πράγματα! |
|
|||
|
|||
Ηταν όλα ωραία .Ευχαριστούμε τον Τάκη και τους συνεργάτες του για την προσπάθεια που κάνανε .Ευχαριστούμε και το φόρουμ για την δυνατότητα που μας δίνει ώστε να συμμετάσχουμε σε τέτοιες εκδηλώσεις .
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το GS Forum κόβει την πίτα του - Κυριακή 15-2-09 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 239 | 03-01-2010 22:07 |
Enduro Training απο την Moto Adventures. Προσφορά για τα μέλη του GS Forum. | SpanosNikos | GS Forum - Road & Enduro Training | 169 | 11-06-2009 15:43 |