|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Η κάθοδος των Ουνων στο Γερο του Μορια
Απόσπασμα:
TAZMAN μη φοβου.........ΠΑΣΧΑΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΠΑΡΕ ΤΗΛ ΤΟΝ ΜΑΚΗ...Τεταρτη να μας περιμενει..ΑΛΛΑΓΗ μουαγιε και φουσκες μπρος πισω.. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αυτο ειναι |
|
|||
|
|||
Ελα να κοιμομαστε λεμε...
Αυριο εχουμε και δουλειες πρωι!πρωι!... |
|
|||
|
|||
Επειδή έχω εκδηλώσει ενδιαφέρον για συμμετοχή σε αυτή την άχαρη διαδρομή με όλους αυτούς τους παλιοχαρακτήρες , ΔΕΝ θα σας αφήσω να πάτε σε όλα αυτά τα μέρη μόνοι σας.
Έχω στο μυαλό μου να κατέβω Σάββατο πρωί (Παρασκευή δουλεύω μέχρι αργά το βράδυ) και σύμφωνα με το τελευταίο πλάνο που έχει προτείνει ο Χάρης, βλέπω να σας συναντώ κάπου ανάμεσα Γύθειο με Σκάλα, Θα δούμε!! Ο Μιχάλης 1988 μαζί με ένα φιλαράκι του έχει εκδηλώσει επίσης ενδιαφέρον για Σάββατο. Οπότε προτείνω να οργανώσουμε ένα γκρουπάκι για τους Σαββατιανούς για να κατέβουμε κάτω να συναντήσουμε το κύριο γκρουπ όλοι μαζί. Αυτό θα βοηθήσει και την ροή στο ταξίδι του κυρίως γκρούπ να μην έχουν πολλαπλά ραντεβού, συνεννοήσεις , στάσεις κλπ. Ας δηλώσουν όσοι ενδιαφέρονται για να συντονησθούμε. |
|
|||
|
|||
https://maps.google.gr/maps?saddr=E5...t=h&mra=ls&z=9
συμφωνα με τελευταιες πληροφοριες χαρτης παρασκευης......πειτε ρε αλητες μηχανοβιοι γουσταρετε ε....? Last edited by intruder; 08-04-2013 at 17:45. |
|
|||
|
|||
νομίζω ότι είναι η επικρατέστερη μέχρι τώρα
Last edited by costas v; 09-04-2013 at 00:46. |
|
|||
|
|||
Ελπιζω να μην τσακισει το θεμα με το μουαγιε,και πεμπτη πρωι να βρισκομαστε μαζι με τον Johnnie Θεσ/νικη και να τον γιατρεψουμε τον μπουμπουρα!!!
Μιας και σημερα καναμε πολλα και διαφορα,ενδιαφεροντα πραγματα με το φιλαρακι μου επανω του... Ασελγεια το λες με μια λεξη Ωραια πραγματα που δεν ηξερα,αλλα μου εδειξε με υπομονη και επιμονη το φιλαρακι... Ενα ευχαριστω δεν ειναι αρκετο,μετα απο τοση κουραση και τις βιδες να μας εχουν σπασει τα νευρα Καναμε αψογα και με λεπτομερεια ολη την δουλεια 200 Και Παρασκευη ξημερωμα θεου θελοντος,και καιρου επιτρεποντος κατηφοριζουμε ολοι οι ΟΥΝΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΓΕΡΟ ΜΟΡΙΑ !!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ΜΥΞΑ ΔΕΝ ΒΑΛΑΜΕ ΦΙΛΟΣ ... |
|
|||
|
|||