|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Η ταλαιπωρία ενός από εμάς
Εύχομαι το καλύτερο φίλε Γιώργο
|
|
|||
|
|||
Ένα δείγμα της μέχρι τώρα πορείας μας.
Κρητικοί: 1.517 € GS FORUM: 895 € Κοντεύουμε Γιώργο, πιστεύω μέχρι τέλος του μήνα θα έχουμε ένα καλό ποσό να σου δώσουμε. Άντε πάμε γερά. |
|
|||
|
|||
Παραθέτω εδώ το θρεντ που ανοίχτηκε στο Moto Forum - powered by vBulletin. Υπήρξε κι από τα παιδιά του moto αρκετό ενδιαφέρον καθώς και από άλλα φόρα που διάφοροι ποστάρισαν το θέμα.
http://www.moto.gr/forums/showthread...11#post1981411 Εύχομαι καλό Πάσχα υγεία κι ευτυχία στις οικογένειές μας και σε όσους αγαπάμε. Ευχαριστώ πολύ φιλαράκια για όλα όσα κάνατε για έναν "άγνωστο" φίλο μας. Last edited by vaska; 17-04-2011 at 22:48. Λόγος: ... |
|
|||
|
|||
Τελικα Βασιλη τι ποσο μαζευτηκε για τον φιλο μας??
|
|
|||
|
|||
Ακόμα γίνονται καταθέσεις από τα παιδιά του moto.gr μιας και πριν από 4-5 ημέρες επανήλθε το forum. Είμαστε γύρω στα 2600 σύνολο. Αρκετά καλά θα έλεγα για τις δύσκολες ημέρες που διανύουμε. Προσωπικά εγώ σήμερα, χθες και προχθές έχω στείλει περισσότερα από 30 πμ, οπότε πιθανότατα θα γίνουν αρκετά περισσότερα τα χρήματα. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Η προσπάθεια μετράει. Καλή επιτυχία και καλή ανάρρωση στο παλικάρι. |
|
|||
|
|||
Ίντα κατάλαβα.. Και εγώ είμαι μέσα τι να κάμω
|
|
|||
|
|||
Διάβασε εδώ καρδιά μου:
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Ο δικός μου λογαριασμός μισθοδοσίας είναι eurobank. Να περιμένω δηλ...
|
|
|||
|
|||
Νίκο το Fax το πήρα αλά δεν είναι ευανάγνωστο. Θα σε πάρω τηλ αύριο να μου δώσεις κάποια στοιχεία............
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πόσοι απο εμάς πάιζουν video games? | teo40 | Consoles - Games | 33 | 29-12-2010 19:53 |
Πάντα θα υπάρχουν και χειρότεροι από εμάς....!!! | frits | Χιούμορ | 20 | 20-07-2010 12:27 |
Άρχισαν τα όργανα στην Ισλανδία! Σε εμάς πότε; | Arkas | Επικαιρότητα | 18 | 13-05-2010 18:01 |
Υπάρχουν και χειρότεροι από εμάς .... Έλεος !! | frits | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 7 | 10-02-2010 03:44 |
Νέα ταλαιπωρία για τους επιβάτες του ΗΣΑΠ | riko46 | Ελλάδα | 3 | 08-01-2010 14:25 |