|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Σκηνές Camping από το SR2010
Και για τα παρελκόμενα, μεγέθη, βάρη κτλ ???
|
|
|||
|
|||
Καλησπερα κυριοι...οι πρωτες εντυπωσεις,αν και δεν ειμαι κανενας εδημον,ειναι θετικοτατες....!!θελω να ευχαριστησω ιδιαιτερα τα παιδια απο την χαρλευ,μιλαμε μας βοηθησαν οχι μονο να τις κατεβασουμε αλλα προσφερθηκαν και να μας τις φερουν στο αυτοκινητο....!!παιδια ευχαριστω!!τωρα στο θεμα μας...εχουν τραβηχτει φωτο απο ολα τα παρελκομενα,υποσχομαι μεχρι αυριο το μεσημερακι να τις ανεβασω....συγγνωμη Που δεν μπορω νωριτερα....αλλα εχω καποιες εκτακτες επαγγελματικες υποχρεωσεις. Και δεν προλαβαινω ουτε να κ****.....φαντσστειτε και τωρα.. .δουλεια ειμαι........τεσπα...λιγο υπομονη φιλοι μου σε λιγες ωρες θα σας λυθουν ολες οι αποριες!!α....και μηνξεχασω.....επειδη ειμαι γκρινιαρης αλλα και ζηλιαρης.....μηπως λεω μηπως να ειχαμε και εμεις ενα δικο μας χωρο να βρισκομαστε...σορρυ αλλα με το που Μπηκα στο κλαμπ των χαρλεαδων.....ζηλεψα.....!!
|
|
|||
|
|||
Καλημέρα!
Κώστα (gsmaniac) πέρασα χθες από το Harley club και παρέλαβα την σκηνή με τα υπόλοιπα παρελκόμενα,οπότε βγάλε με από τη λίστα.Ευχαριστώ φίλε.Επίσης να ευχαριστήσω τον Νίκο Xarlea και τον Σταύρο.Να στε καλά παιδιά. Υ.Γ Προς τους ενδιαφερόμενους, το όλο πακέτο αξίζει με το παραπάνω |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
χαχαχα!!!
Μη γελασετε!!!! παρελαβα τις σκηνες μου καθως και του boxer και του l3f.... και εδω το αστειο.....αν βρεθει καμια ακομα......θα σας κανω το χατηρι να την αγορασω!!!!(να τανε η ζηλια ψωρα που λενε!!!!) Ευχαριστω!!!! ασχετο.... σε λιγο θα ανεβουν οι φωτο απο τα......τσουβαλακια......(θα καταλαβετε τι εννοω!!!!σε λιγο) |
|
|||
|
|||
Παιδια σορρυ που δεν την ανοιξα να την δειτε....αλλα η μανα μου μου υποσχεθηκε έξωση!!!! οσο για τον καναπε και το ουζακι,,,,,αυτα ειναι του...καταστηματος!!!! |
|
|||
|
|||
περιμενε να σου βαλω και τα μαρμαρακια στον πατο και τοτε θα γινει τελεια...
καλομαθες με τα κερασμενα μπυρονια στο CLUB..... |
|
|||
|
|||
1.pirate
2.ντινοπουλος 3.comander 4.mobygr 5.MITS70 6.ramiod 7.skippybi 8.vtheo......παρελαβε 9.boxer.......παρελαβε 10.nicos papadopoulos 11.vasorfa....2 κομματια...παρελαβε 12.L3f ......παρελαβε 13.sakmant 14.PKPako1 15.steliosx 16. gemara 17.danaos 18.Nικολας33 19.antreas33 20.siraxanz |
|
|||
|
|||
θελω ακομα μια ....κυριε gsmaniac......θα τα καταφερουμε???(αν ειναι παω να την παρω και εγω....τωρα που εμαθα και που ειναι!!)
|
|
|||
|
|||
Πες και σε μας ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ CAMPING | scorpiobmw | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 17 | 14-07-2010 11:17 |
40 χρόνια από το Γούντστοκ !!!!!!!!!!! | riko46 | Κόσμος | 6 | 08-06-2010 02:26 |
Έβαλαν το νεκρό μωρό τους κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο!!!!!!!! | riko46 | Επικαιρότητα | 7 | 17-12-2009 07:47 |
Μην κρίνεις το βιβλίο από το εξώφυλλο | konstantinos | Ανέκδοτα | 9 | 25-05-2009 12:21 |
Αίτηση απαλλαγής από το στρατό | Alext | Χιούμορ | 9 | 21-05-2009 10:11 |