|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Εκδρομή Επίδαυρο, Πόρο, Ερμιόνη, Πόρτο Χέλι Κυριακή 28 Νοεμβρίου
Διπλός παρακαλώ. Έχω και εγώ δικαιώματα στο Γάμο.........
|
|
|||
|
|||
Νααα ταα μααςςςς..........
|
|
|||
|
|||
Μπράβο Ναπολέων, μην είμαι και μόνος μου. Ένιωθα σαν το πρόβατο μέσα στους λύκους……
|
|
|||
|
|||
Γεια σου κομμητη .....Ναπο.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Όλες οι μοτοσυκλέτες γυαλισμένες και οι καβαλάρηδες όμορφοι και ξυρισμένοι! Πάμε να κάνουμε μια διαφήμιση στην Ανατολική Πελοπόννησο! 1. Rambo, διπλός 2. CKK διπλός 3. Geoski μονός 4. Syan διπλός 5. Evan400f μονός 6. Νίκος φίλος του Evan 7. Θάνος φιλος του Evan 8. Arkas σε stand by mode 9. Moby_gr σε stand by mode διπλός 10. BMWRT1150 μονός 11. Γιώργος Goldwing 12. Evanslam διπλός και σε stand by mode 13. CPretenteris μονός και σε stand by mode 14. Ναπολέον διπλός 15. Χατζηλίας διπλός |
|
|||
|
|||
Μιχαλη τι ωρα λετε να φευγετε και να γυρνατε????
|
|
|||
|
|||
Χειμώνα έχουμε, και βραδιάζει γρήγορα τώρα.
Λέω να ορίσω συνάντηση στις 8.15 για να ξεκινήσουμε 8μιση / 9 παρά τέταρτο. Εκτιμώ ότι θα αναχωρήσουμε από Πόρο όταν βραδιάζει, στο ηλιοβασίλεμα, και πιθανή άφιξη Αθήνα κατά τις 8μιση με 9. Για κείνους που αναχωρήσουν με καράβι από Πόρο στις 3μιση, θα έχουν άφιξη Αθήνα 3 ώρες μετά, στις 6μιση, αλλά θα πρέπει να βρίσκονται Πόρο ήδη από της 3μιση, άρα θα χάσουν ένα κομάτι της διαδρομής. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ερμιόνη Αργολίδος Ημέρα Υψηλή: 19°C συννεφιά με κατά τόπους ηλιοφάνεια Συνολικός Υετός: 0 mm Μέγιστος Άνεμος: ΑΝΑ με 10 Km/h Υγρασία: 72% - 86% |
|
|||
|
|||
SUPER
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Εκδρομή, επίσκεψη και μπάνιο στο Ξυλόκαστρο με τον Λεοντόκαρδο Κυριακή 4 Ιουλίου | Michael Chatzilias | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 220 | 26-07-2010 13:41 |
Καφεδάκι Κυριακή 28-2-10 στο Πόρτο Γερμενό | Mariosg | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 9 | 01-03-2010 21:15 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Κυριακή 22 Νοεμβρίου '09 !!! | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 78 | 23-11-2009 03:27 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Κυριακή 15 Νοεμβρίου '09 !!! | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 53 | 16-11-2009 04:39 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Κυριακή 8 Νοεμβρίου '09 !!! | kostasvar | Μια καλημέρα είναι αυτή | 28 | 09-11-2009 01:24 |