|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Λεφτά ...... υπάρχουν ;
Όχι μετά τις 9:00 βγαίνουν τα μεγάλα πορτοφόλια...
|
|
|||
|
|||
Ελπίζω να χάσουν όλους τους πελάτες τους! Αρκετά με τους αλήτες!
|
|
|||
|
|||
Αν δε βάλουμε πρώτα εμείς μυαλό ...
|
|
|||
|
|||
οχι γιαννη...
μετα ειναι ...fυcκing hour! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κι ετσι για να το τελειωνω το θεμα, εχω ποσταρει οτι την περασμενη Πεμπτη ηθελαν οι δικοι μου να μας βγαλουν εξω λογω των 50 χρονων γ@μου τους αλλα δεν ευρισκα τραπεζι στο θησειο........... Ετσι ειπε να κανω νωρις κρατηση για την Πεμπτη 2/8/12, την οποια εκανα εχθες 30/7/12 Ιδου η σημερινη απαντηση απο το εστιατοριον ''Φοιλιστρον'' των 25ε το ατομο ανευ ποτων: From: filoistron@gmail.com [mailto:filoistron@gmail.com] On Behalf Of Filistron Sent: Tuesday, July 31, 2012 12:47 PM To: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ Subject: Re: Reservation from filistron.com Αγαπητέ κύριε Παντελη Λυπάμαι, αλλά ο αριθμός των κρατήσεων για τη συγκεκριμένη μέρα έχει ήδη συμπληρωθεί. Με εκτίμηση Γεωργία Λάλου Στις 30 Ιουλίου 2012 8:15 μ.μ., ο χρήστης ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ <padel12@otenet.gr> έγραψε: Όνομα: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ Ημερομηνία: 02/08/2012 Αριθμός ατόμων: 6 Ώρα άφιξης: 21:00 Διάρκεια παραμονής: άγνωστο Κράτηση για: Ταράτσα (προτιμητεα)-αιθουσα email: g_vara@yahoo.gr Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6979963838 Σημειώσεις: το ενα ατομο ειναι παιδι 9 ετων Eτσι, για να μην ακουω μακακιες του τυπου ο κοσμος πειναει κι αυτοκτονει............ Εχω αλλες 6 ιδιες απαντησεις απο το θησειο και τον Πειραια για ημερομηνιες απο 1/8 μεχρι 6/8 τις οποιες εστειλα ολες την δευτερα 30 ιουλιου. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τρελέ με mail κάνεις τις κρατήσεις? Είσαι η χαρά του κάθε maitre |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
οχι, με τηλεφωνο.......αλλα ο συγκεκριμενος δεχεται κρατησεις απο το τηλεφωνο μονον για κρατησεις κατω των 48 ωρων. |
|
|