|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Συρράκο - Καλαρρύτες 27,28,29-5-11
Απόσπασμα:
Α δεν θα με μπερδεύεις εμένα με τα σημεία του χάρτη κόντεψα να πάθω μόλις είδα το 23:00 |
|
|||
|
|||
Δυσκολη αποστολη να ικανοποιησεις τοσα ατομα σε μια εκδρομη.Ο στοχος ομως επετευχθη με την υπομονη και την οργανωση των διοργανωτων.Τους ευχαριστουμε θερμα οπως βεβαια και το forum που φιλοξενησε την εκδρομη αυτη.Καναμε περιπου 1100 km εκ των οποιων τα 200 ηταν ακρως απολαυστκα.Γνωρισαμε και νεους φιλους,αλλα γνωρισαμε και περισσοτερο τους παλιους.Στεναχωρηθηκαμε για την ατυχια του νοτη [lepanto] αλλα ο ιδιος δεν πτοηθηκε και συνεχισε το ταξιδι του με σκοπο να περασει ομορφα.Δεν ηρθαμε στο μουζακι να ανταμωσουμε και με το φιλαρακι μας τον Argi,γιατι επρεπε να παμε στα Γιαννενα για μια υποχρεωση και να γυρισουμε νωριτερα στην βαση μας.Aργυρακο σου χρωσταμε μια επισκεψη.
Μπραβο σε ολα τα παιδια που συμμετειχαν και παλι μπραβο στους διοργανωτες.Με το καλο η επομενη.... |
|
|||
|
|||
Να ευχαριστήσω και εγώ με την σειρά μου όλα τα παιδιά που έτρεξαν για αυτήν την εκδρομή που ξεκίνησε για μιά παρέα 5-6 μηχανών και κατέληξε σε παρέλαση, και που να μην έδινε βροχές....
Μπράβο λοιπόν στον Θοδωρή, στον Πασχάλη, στον Argi και στον Ναπολέων για το τριήμερο που μας πρόσφεραν... Eγώ πάντως με αυτές με τις μεγάλες σε συμμετοχή εκδρομές έχω ένα προβληματάκι, δεν προλαβαίνω να δω όλους τους φίλους από κοντά. . Περισσότερα σχόλια με τις φωτογραφίες αλλά είναι καμιά 800αριά και θέλει χρόνο για να φιλτραριστούν... |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
ωραία η πρώτη δόση...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
ωραιες φωτο........μπραβο πασχαλη
|
|
|||
|
|||
ειδες το camping? super!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Να είστε όλοι καλά πιαδιά, ώστε να βρισκόμαστε, όποτε μπορούμε, να περνάμε καλά... Και στην επόμενη συνάντηση μας... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Να είστε πάντα καλά, και καλά ταξίδια να κάνετε... Απόσπασμα:
Να είστε πάντα καλά, όπου μαζί με το Θολογάκο σου, να κάνετε όμορφα ταξίδια και να περνάτε καλά..!!!! |
|
|