|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Συρράκο - Καλαρρύτες 27,28,29-5-11
|
|
|||
|
|||
:sm5:ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ που πηγαν και φυσικα περασαν καλα, φυσικο ηταν με τετοιους οργανωτες. Οσο για μενα τι να πω, μια βδομαδα το παλευα εστω για σαββατο πρωι, τα καταφερα και παρασκευη μεσημερη μπαινω στο προφιλ του πασχαλη για το τηλ του, βλεπω οτι κατεβαινη ο tatoo του απανταω, φτιαχνω το σακο και στις 20.00 χτυπαει το τηλεφωνο αυριο δουλεια,εγινε ζημια που δεν επερνε καθυστερηση, φανταστιτε τι επαθα. Γεροι να ειμαστε να ξαναβρεθουμε.
|
|
|||
|
|||
Ρε παιδιά, δεν ανοίγετε καλύτερα ένα νέο topic "VIDEO από Συρράκο", είναι κρίμα να χαθούν τα video μέσα σε ένα topic 150 σελίδων, κρίμα θα πάει τζάμπα τόση ομορφιά και τόσος κόπος!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
"δεν νομίζω Τάκη..."ας τους να λένε η βόλτα του Σαββάτου ήταν Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Η...και ας είχε χώμα που πηγαιναν τα πάντα. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
+ 1200 |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Λοιπόν...εγω τι να πω..μιλάνε οι αριθμοί..
~1.500 χλμ 9 νομοί 3 λίμνες καμια 10αρία βουνα(γνωστα και λιγότερο γνωστά) 7-8-9 ποτάμια(εχασα το μετρημα) 1 φράγμα αμετρητα υπέροχα χωριά Π Α Ρ Α Π Ο Λ Λ Ο Ι Κ Α Λ Ο Ι Φ Ι Λ Ο Ι(νεοι και παλαιοί) Ενα πολυ μεγάλο Μ Π Ρ Α Β Ο & Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω σε όλους εκείνους που ασχολήθηκαν με την συγκεκριμένη εκδρομή και πιο ειδικά στον Θοδώρη,που πραγματικά λυπάμαι που έχω χάσει μέρος της "τριλογίας"του,και προσωπικά δεν νομίζω οτι γινόταν να κάνει κάτι καλύτερο,στον Πασχάλη που αφιέρωσε τόσο χρόνο για τον σχεδιασμό της βόλτας του Σαββάτου και στον Αργύρη που πραγματικά με εξέπληξε το αψογο service που προσεφερε σε όλους εμάς..
|
|
|||
|
|||
μπραβο σας ουτε ενα τηλεφωνο και στον teo βεβαια.
|
|
|||
|
|||
Τώρα τι λένε μετά από τέτοιες όμορφες στιγμές; Να πω ότι ήταν μια εκδρομή που δεν έλειπε τίποτα; Ναι όντως τα είχε όλα. Ότι τραβούσε η ψυχή του καθενός, το έβρισκε αμέσως.. Γιατί;;; Μόνο ο Θοδωρής ξέρει, που οργανώνει τέτοιες απίστευτες εκδρομές, σε πανέμορφα μέρη…Οπότε Θοδωρής σημαίνει εγγύηση σε όλα.. να είσαι πάντα καλά φίλε, και να μας χαρίζεις πάντα, το αστείρευτο γέλιο σου, και την ενέργεια που έχεις πάντα σε μεγάλο βαθμό.( τι έχουν οι ενέσεις ρε φίλε θα μου πεις;;…δεν μπορώ να μην πω και ένα μεγάλο μπράβο στον Πασχάλη για την πανέμορφη διαδρομή που κάναμε το Σάββατο, με την Dream Team πραγματικά ένας κ’ενας και μια… (Ξανθή είσαι όλα τα λεφτά)..Το μόνο που με χάλασε ήταν ότι δεν είχα ένα ζευγάρι χωμάτινα ελαστικά για το Κ1200GS για να βγάλω μέχρι τέλους την χωμάτινη ειδική. Έπαθα λάστιχο, αλλά τα φιλαράκια είχαν απ’όλα. Θανάση η τρομπιτσα ηλεκτρική έκανε καλή δουλεία. Σταυρο (Staga1200 ο άνθρωπος που στρίβει σε όλα τα τερέν με την σταθερότητα και ταχύτητα Ιαπωνικού τρένου) και γκουρού στο να βάζει κορδόνι σε κλαταρισμένο λάστιχο. Ευχαριστώ όλους που βοήθησαν. Πραγματικά είχαν σκύψει πάνω από το πρόβλημα…μόνο μια τέντα να στήναμε και θα ήταν σαν να ήμασταν σε αγώνα Dakar με όλη την ομάδα.. Αργύρη οργάνωσες κάτι τέλειο, και το είδα, αλλά ήθελα να επιστρέψω νωρίς και δεν το γευτηκα.. μια άλλη φορά ελπίζω σύντομα…ενα μεγαλο :sm5: σε ολους που εδωσαν το παρον......
|
|
|||
|
|||
Αν και με καθηστερηση μιας ημερας μπορω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στους διοργανωτες οι παρεα ηταν κατι παραπανω απο μια απλη και τυπικη .Μακαρι να ξαναβρουμε ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΘΗΜΙΑ απο τους διοργανωτες για μια καινουργια συναντηση.ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΤΑΝ SUPER DUPER ελπιζω να ξανασυναντηθουμε λιαν συντομος θα περιμενω
|
|
|