|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΦΩΤΟ-ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΟ ΣΥΡΡΑΚΟ !!!
Απόσπασμα:
Kανεις λάθος Νάπο μας δεν χάθηκε κανείς απλά έκανε μια παράκαμψη να δει και κάτι ακόμα!
Αυτο ειταν όλο...! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ειλικρινά δεν ξέρω γιατί πράγμα μου μιλάς και δεν λέω για κάτι συγκεκριμένο. Προβληματίστικα όμως φίλε πάρα πολή. Ίσως με τόσες πολλές μηχανές να μην μπορούσε να γίνει κάτι καλύτερο. Πρέπει όμως να το βάλουμε κάτω το θέμα και να βρούμε καλύτερες ιδέες και λύσεις. Τα λέμε στον καφέ αύριο. Καλό απόγευμα να έχεις................ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Θεολόγε... όπως θα είδες, το βράδυ που επιστρέψα είπα μία φράση "σχόλια από κοντά" και είχα λόγο όπως πολύ καλά καταλαβαίνεις.
Έχω διαβάσει... έχω δει... έχω ακούσει... έχω μιλήσει... και προσπαθώ να τηρήσω αυτό που είπα... Ξαναλέω λοιπόν... τα σχόλια από κοντά.... Last edited by CPretenteriS; 31-05-2011 at 17:21. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Είμαστε όλοι κάθε μέρα βουτηγμένοι στα σκ@τ@ και θέλαμε ένα τριήμερο χαλάρωσης ( όπως το εννοεί ο καθένας ) Αν είναι να ακολουθώ αυστηρά ένα πρόγραμμα τότε καλύτερα να πηγαίνω μόνος μου. Σε μία εκδρομή που συμμετείχαν περίπου 30 μηχανές με 50 άτομα, που ταξίδεψαν στον προορισμό τους από 3 διαφορετικούς άξονες, που μερικοί έμαθαν τα μικρά ονόματα των συνταξιδιωτών τους 2 λεπτά πριν την εκκίνηση, σε δρόμους δύσκολους και βρεγμένους, σε μία τέτοια εκδρομή αν θέλεις να βρεις στραβά πράγματα σίγουρα θα βρεις. Εγώ πάντως πέρασα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ και θέλω να πιστεύω ότι αυτό δεν έγινε σε βάρος της καλοπέρασης κανένος άλλου και αυτό είναι που έχει σημασία.... Tώρα εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, αν το προσεγγίζεις έτσι πάει καλά αλλιώς άστο να πάει... Last edited by frits; 31-05-2011 at 18:27. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Σταύρο μου... 2 τινά συμβαίνουν:
1/ Ή συγκλίνεις κι εσύ στις ίδιες υπόνοιες, εφόσον αυτές υπάρχουν... 2/ Ή θελεις απλώς να με "παρασύρεις" να πω κάποιες απόψεις, τις οποίες για ευνόητους λόγους, θέλω να συζητήσω από κοντά... Αν κάποια στιγμή αποφασίσω να εκφράσω κάτι γραπτώς, θα είναι σε ξεχωριστό thread, έτσι ώστε να δίνεται η ευκαιρία να μπει όποιος θέλει χωρίς να επηρρεάζεται ουτε το thread του εκδρομικού, αλλά ούτε και εκείνου με τις φωτό/video. Και πίστεψέ με... προσπαθώ πολύ !!! Last edited by CPretenteriS; 31-05-2011 at 19:19. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Συρράκο - Καλαρρύτες 27,28,29-5-11
αν ηταν να προσπαθω να εναρμονιστω με 30+ μηχανες...,ας το...,δε θα παρω...
πηγα μια πολυ ομορφη εκδρομουλα,ημουν ΠΑΝΤΑ(σχεδον) με παρεα,διαφορετικη κατα περισταση αναλογα με το τι τραβαγε η ορεξη μου να κανω,το γενικο πλανο αψογα κανονισμενο απο τον τεο... δεν εχω ουτε αρχηγικες τασεις,ουτε τασεις στρατικοποιησης και ...αγελοποιησης! αντε και στην επομενη! |
|
|||
|
|||
Κουβεντα να γινεται...
Last edited by paschalis; 31-05-2011 at 19:24. |
|
|||
|
|||
Παιδιά, περάσαμε όλοι τόσο όμορφα! Μερικές φορές φαίνεται είναι ευκολότερο να κατακρίνει κανείς, απ' ότι να εκτιμήσει. Όσοι απο εσάς έχετε κάποιο παράπονο, ελάτε στη θέση αυτού που κατάφερε με αυτό το αποτέλεσμα, να διοργανώσει εκδρομή 30 μηχανών. Είμαι σίγουρος ότι αν πάρετε αυτή τη θέση έστω για 1 λεπτό, θα αναθεωρήσετε τα τυχόν μικρο-παράπονα...
|
|
|||
|
|||
Άραγε στρίβω καλά όπως μου είπε ο Πασχάλης .
|
|
|