|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Εκπαιδευτική μοτο-εκδρομή στην Αρχαία Ολυμπία - Κυριακή 12 Δεκεμβρίου !!! Π
Μου φαίνεται θα ρίξω... άγκυρα....
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Εκπαιδευτική μοτο-εκδρομή στην Αρχαία Ολυμπία - Κυριακή 12 Δεκεμβρίου !!! Π
Έσω έξω είναι το varadero ??
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
και εγω-και εγω................... |
|
|||
|
|||
Εσω-εξω..........για αξιοπιστια...
|
|
|||
|
|||
Φίλοι μου... απ' ότι φαίνεται από τις προβλέψεις που μόλις πήρα, την Κυριακή θα υπάρχει παγετός σε αρκετά σημεία της διαδρομής μας, με αποτέλεσμα να καθιστά την εκδρομή μας επικίνδυνη...
Επειδή οι εκδρομές που ανεβάζουμε πρέπει να έχουν σαν βασικό γνώμονα την ασφάλεια, προτείνω τη μετάθεσή της για την επόμενη Κυριακή 19/12 έτσι ώστε να είμαστε και σε εορταστικό κλίμα... Αν δείτε από την πρόβλεψη π.χ. της Βυτίνας, για την Τετάρτη 15/12 δίνει 4-9οC... δηλαδή ανεβαίνει αισθητά σε σχέση με το -5oC της Κυριακής 12/12. Τι λέτε λοιπόν... Last edited by CPretenteriS; 09-12-2010 at 03:21. |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Kι εγώ, σωστή την ακούω την πρότασή σου Κωστή ... Άλλωστε, δεν θα χαθεί η νύφη αν μετατεθεί η εκδρομή κατά μια εβδομάδα ....
|
|||
|
|||
Το αλλο Σ/Κ δουλευω
Απο του χρονου παλι |
|
|||
|
|||
πολύ σωστή ΠΡOTAΣΗ - προέχη η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ - Συμφωνώ για τις 19/12
κώστας goldwing |
|
|||
|
|||
Πάντως σήμερα ανακοίνωσαν ότι τα φαινόμενα θα είναι ηπιότερα των αρχικών προβλέψεων...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σωστό... ήταν -8 και -7 για Σαββατο και Κυριακή αντίστοιχα... κι έχει πάει -6 και -5 ... με ασθενή χιονόπτωση!!
|
Tags |
αρχαία ολυμπία, μουσείο, μονοήμερη, εκδρομή, εκπαιδευτική |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αρχαία στην Κάλυμνο | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Πολιτισμός | 7 | 31-07-2010 16:05 |
Μονοήμερη εκδρομή στην Λίμνη Ευβοίας και Ροβιές - Κυριακή 20 Ιουνίου | Michael Chatzilias | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 360 | 22-07-2010 23:18 |
22-23/5 Αρχαία Ολυμπία | syan | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 24 | 03-03-2010 01:08 |
Διήμερη εκδρομή στην Πάργα 13-14 Ιουνίου 2009 | S.T | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 70 | 01-07-2009 14:53 |