|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Για τους λάτρεις των αεροσκαφών
Είπα κι εγώ ότι θα τα είχαμε εδώ στις 08/11.
|
|
|||
|
|||
Ηλία ήμουν το πρωι στο αεροδρόμιο και τα χάζευα Μάλιστα όταν απογειώθεικαν κοιτώντας τα τράκαρα το μπροστινό αμάξι ευτυχως ελαφρια
Ωραίες φώτο σε ευχαριστούμε |
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ευτύχη, αυτός ειναι ο εφιάλτης μου, οδηγώ και τρακάρω τον μπροστινό γιατί ...είμαι αλλού !!! |
|
|||
|
|||
Μανόλη, θα έρθουν ξανά κατά την επιστροφή τους, εάν θέλεις σε ενημερώνω για είσαι κάπου κοντά ? |
|
|||
|
|||
Σε μια προσγείωση, ξαφνικά κάνω έτσι και βλέπω από κάτω το σμήνος να με περιμένει να προσγειωθώ για να μπει στον διάδρομο για αναχώρηση! Μοναδική στιγμή!
Δυστυχώς, δεν μπορούσα να βγάλω φωτογραφία στην φάση τής προσγείωσης! |
|
|||
|
|||
Δεν είν κακή ιδέα. Ίσως να βρίσκομαι κοντά
|
|
|||
|
|||
1)Για τους φιλους-λατρεις των αεροσκαφων λογω γιορτής της Πολεμικής μας Αεροπορίας θα γίνει DEMO FLIGHT απο την ομάδα ΖΕΥΣ σε αρκετα αεροδρόμια της Ελλαδας.Αναλυτικα το πρόγραμμα θα το ξέρω αύριο.Οπότε θα ενημερώσω,για οποιον επιθυμεί να το παρακολουθήσει.Και για όποιον δεν γνωρίζει το demo flight πραγματοποιείται με F-16 BLK 52+.
2)Επίσης αύριο θα γίνει υπέρπτηση πάνω απο πόλεις και νησία της χώρας μας απο ζεύγος αεροσκαφων της πολεμικής αεροπορίας,λογω του εορτασμού.Θα γίνει, εφοσον ο καιρός το επιτρέψει, πρωινή ώρα. |
|
|||
|
|||
Μόλις πέρασαν απο Ρόδο.....
Amstrad 6128 |
|
|||
|
|||
Καλησπέρα,
άλλο ένα .... μοντελάκι και πολύ όμορφο για μένα, μόνο που δεν είχα χρόνο για να βγάλω φωτογραφίες και το εσωτερικό του. Μόλις εμφανιστεί ξανά υπόσχομαι να τα καταφέρω, ειναι πολυ όμορφο και από μέσα. Πρόκειται για το Falcon - Dassault 2000 ή F2TH. ImageUploadedByTapatalk1384190973.054705.jpg ImageUploadedByTapatalk1384190989.903884.jpg ImageUploadedByTapatalk1384191002.936812.jpg |
|
|