|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Φωτο
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Καντηλι 4/12 χωματινα βολτα
Αντε, και στην επομενη, παρεα!
Τα λεμε... |
|
|||
|
|||
ΕΣΥ για να έρθεις πρέπει να φέρεις λαστιχακι για τους κεραυνούς !!!χαχαχαχα
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σε το εχω ετοιμο ΛΕΜΕ!!! Τα ΛΕΜΕ... |
|
|||
|
|||
Η βόλτα και η παρέα SUPER …όπως πάντα ..άλλωστε ....
Η διαδρομή πολλή όμορφη ... ρυθμός και πλοήγηση άψογη (μπράβο Σπύρο !!!!) Κρίμα που δεν ήρθε ο Ηλίας ... Λιακό εύχομαι να είναι η τελευταία καντεμιά.....!!!! Υπήρχαν και κομμάτια δύσκολα , τεχνικά .... η κατηφόρα μα κροκάλα και λάσπη ..όλα τα λεφτά !!!! η μηχανή έφευγε σε όλες τις κατευθύνσεις..... Μπράβο στα παιδία Ziumann και Mitch με τα ασφαλτινα...- αν και εγώ επιμένω χωμάτινα – την βγάλανε τη διαδρομή παλικαρίσια !!!!!! Υπάρχει αρκετό video … θα γίνει μοντάζ με τα καλύτερα ....και θα ανέβει ... Last edited by sliv; 05-12-2011 at 11:58. |
|
|||
|
|||
Μια πρόγευση.... |
|
|||
|
|||
Μπραβο παιδια, πολυ χαιρομαι που περασατε ομορφα.
Προσωπικα οταν φυγατε εκατσα στα Mc Donalds να πιω εναν καφε και να μοιρολογησω. Γυρισα σπιτι με μεγαλη ταλαιπωρια μετα, γιατι πηγα απο τον παρακαμπτηριο δρομο. Ταχυτητες δεν εμπαιναν, ταχυτητες δεν εβγαιναν, στα φαναρια δεν μπορουσα να βαλω νεκρα! Η μηχανη λοιπον παροπλιζεται μεχρι να ερθει το ανταλλακτικο. Αν και η επιλογη του ορους Καντηλι εγινε με σκοπο να γινει μια πιο απαιτητικη βολτα, σαν αυτη που ειχαμε κανει τον Φεβρουαριο του 2008, τελικα ομως ο καιρος δεν βοηθαει. Μπραβο στα παιδια με τ ασφαλτινα. Σε κατι τετοιες καταστασεις ειναι οριακη η αποφαση του να ερθει καποιος μ αυτα. Σε πιο δυσκολες στιγμες τα χωματινα ειναι απολυτως απαραιτητα. Η επομενη δεν ξερω ποτε θα ειναι, αλλα ελπιζω να ειναι πιο hardcore. |
|
|||
|
|||
Ηλία μου,
εσύ να είσαι καλά και το μηχανάκι, θα φτιαχτεί γρήγορα ! Άντε και την επόμενη, να την κάνουμε παρέα ... . |
|
|||
|
|||
Μπράβο ρε γκαρντασια...πάντα τέτοιες ομορφιές...
Ηλία φιλαρακι υπομονή... κι αυτά στο παιχνίδι είναι...ας ειναι τα τελευταία!!!! |
|
|||
|
|||
Η βόλτα SUPER, η παρέα SUPER.
Ξανά χαιρετώ τα καινούργια παιδιά που γνώρισα και γρήγορα να ξανά ανταμώσουμε όλοι και σε άλλη βόλτα. Λιάκο το ξέρω ότι έχεις ξενερώσει αλλά τα βουνά δεν φεύγουν….. Ρε παιδιά κατή φλας που πήρε το μάτι μου; |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χωμάτινα Βιντεο απο το adventure tour της πίτας GSFORUM 11-12/2/2011 | danaos | Χωμάτινες εξορμήσεις | 37 | 26-02-2012 23:39 |
Φθινοπωρινή εξόρμηση στην ορεινή Ναυπακτία 6-7-8/11/2009 | georgekostas | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 472 | 11-02-2011 15:09 |
Για r1200gs ζελατινα φιμε +3εκ puig καινουρια | fguy | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 6 | 09-11-2010 10:32 |