|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Το GS Forum στις Αλησμόνητες Πατρίδες της Μ. Ασίας, 28 - 31/10/10!!!
Απόσπασμα:
Είναι όμως φτηνό ταξίδι και αξίζει ναπάει κανείς... Άντε και εγώ κανονίζω κάτι με φίλους Τούρκους της Λέσχης της ΒΜW να σας στοιχίσει φθηνότερα.... Ελπίζω να μου <βγεί>..... Ψηλά το κεφάλι ρεεεεεεε... Θα το πηδήξουμε κι αυτό..... ΥΠΟΜΟΝΗ! |
|
|||
|
|||
Πραγματικά φιλαράκια, ο Xarleas, έχει απόλυτο δίκιο! Προσπαθούμε σ΄αυτήν την εκδρομή, να συνδιάσουμε τουρισμό, προσκύνημα στις αλύτρωτες πατρίδες μας, καλή διαμονή και καλό φαγητό. Οι μέρες είναι ό,τι πρέπει και ο καιρός είναι παραπλήσιος με αυτόν της κεντρικής - νότιας Ελλάδος. Πράγματι, το οικονομικό είναι ένας ανασταλτικός παράγων, αλλά καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να κυμανθεί το κόστος σε χαμηλά επίπεδα, χωρίς να θυσιάσουμε τα υψηλά standards που το GS Forum έχει καθιερώσει στις εξορμήσεις του. Όποιος πραγματικά ενδιαφέρεται να συμμετάσχει ας το δηλώσει, γιατί σε τελική ανάλυση, αν μας μένει κάτι, το οποίο κανείς δεν μπορεί να μας στερήσει, είναι οι αναμνήσεις από τα ταξίδια μας! .
|
|
|||
|
|||
οταν υπευθυνος εκδρομικου ειναι ο δημητρης-αρκας,εγω δεν εχω να πω και να κανω τιποτα αλλο απο το να αφεθω στις τεραστιες οργανωτικες του ικανοτητες!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
θα συμφωνήσω...είναι πολύ ωραία εκδρομή. |
|
|||
|
|||
Εάν πάω μόνος μου μπορώ να σε πάρω...... |
|
|||
|
|||
λες ρε ναπολεων?? συνοδηγος την πατησα να ξερεις |
|
|||
|
|||
Ναι αλά έχω Honda. Γεμάτη προσόντα. Ρίχνει απο το πρωί τα κερατά του. Καλά είσαι................ |
|
|||
|
|||
Καλησπέρες!Το 2007 έκανα τη διαδρομή Μυτιλήνη-Αιβαλί-Σμύρνη και βόρεια προς Προυσα-Κων/πόλη-Καβάλα.Όσον αφορά τους δρόμους οι παρατηρήσεις μου είναι οι εξής:
Καταρχήν θα ακούτε έντονο θόρυβο από το δρόμο καθώς είναι τραχύς επίτηδες για την αποφυγή ολισθηρότητας λόγω των ξαφνικών νεροποντών.Αν εξαιρέσεις το θόρυβο την πρόσφυση την είδα πολύ καλή (Προσοχή όμως γιατί τα πατραδάκια ραγίζουν φανάρια-προσωπικη εμπειρία). Δεύτερον τα όρια ταχύτητας είναι αυστηρά αν θυμάμαι καλά 90χλ/ω.Όσον αφόρα τα ραντάρ ταχύτητας ο leader bike να έχει υπόψην κάποιες λεύκες πινακίδες ρομβικού σχήματος σε απόσταση μερικών χιλιομέτρων μεταξύ τους και στο μέσο της διαδρομής ενά μικρό σπιτάκι(αστυνομικό σταθμό) με αυτοκίνητο της αστυνομίας παρκαρισμένο δίπλα.Είναι τα γνωστά και σε μας ραντάρ ταχύτητας.Εκτός αυτών των ορίων δεν είδα κανένα άλλο έλεγχο.Υπόψην όμως έλεγχο κανει και η Στρατοχώροφυλακη(Jandarma) και δεν αστειέυονται. Γενικότερη παρατήρηση:το πρώτο πράγμα που θα πληγώσει είναι τα μαγικά τοπία μπαίνοντας Αιβαλί αλλά και σε όλη τη διαδρομή, όπου είναι παντου καρφωμένες μεγάλες Τουρκίκες σημαίες.Παντού! Τέλος πάντων παροτρύνω σε όσους το σκέφτονται απλά να πάνε! Υ.Γ.:στο λιμάνι του Αιβαλί μιλάνε καλούτσικα Ελληνικά και κάνουν και φραπέ! |
|
|||
|
|||
Έχει και ειδική θέση για να βάζει τα παπούτσια Στη δική σου περίπτωση, τον γύψο.
Και με τον Ναπούλη, είναι διαφορετικά, δεν ανεβαίνεις όπου κι όπου, ανεβαίνεις σε τραίνο. Ηπειρώτη, θα κάνεις την έκπληξη; |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τουρίστας στην «ιστορία» μας, Αρχαίες Ελληνικές πόλεις ,Παράλια Μικράς Ασίας | morfeas | Ταξίδια στο εξωτερικό | 20 | 28-07-2010 16:21 |
Το GS Forum πίνει καφέ στο Κόμο της Ιταλίας 30-6-2010 | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 24 | 01-07-2010 10:05 |
Το GS Forum αναβαθμίζεται! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ανακοινώσεις | 10 | 23-03-2010 20:21 |
Το GS Forum και το newsit.gr στον καφέ της Τετάρτης 10-3-2010! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 59 | 13-03-2010 19:41 |
Το GS Forum στην TV !!! | Black_Shadow | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 46 | 25-02-2010 11:26 |