|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ασφαλτινα Ελληνικα Βουνα!! 7-8-9 Σεπτ. 2012!!
Στηρίξου πάνω μου.....
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Επειδή ψήνομαι τι λέω σχεδόν ψήθηκα να συμμετάσχω στην εκδρομή ! θα πρότεινα να καταλήξουν επιτελούς οι διοργανωτές σε ποια διαδρομή θα καταλήξουν γιατί μέχρι τώρα συνέχεια αλλάζει ! θα προτιμούσα τον αρχικό σχεδιασμό που εκανε ο Πασχάλης με διανυκτέρευση Γατζεα , Πρέβεζα και οχι Λευκάδα !
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Φώτη πιστεύω καλύτερα είναι να μείνουμε Λευκάδα γιατί 1) είναι λιγότερα χιλιόμετρα και 2)θα πληρώσουμε την υποθαλάσσια 1 φορά και όχι 3 |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κώστα μου δεν έχω κάποιο πρόβλημα με την Λευκάδα απλά αν δεις τον αρχικο σχεδιασμό της διαδρομής είχε και Λευκάδα αλλά για μένα το ζητούμενο είναι να σταθεροποιηθεί η διαδρομή αρχικά είχε προταθεί από Κέδρο μετά από Στυλίδα όπου τέλος πάντων αποφασιστεί εγώ είμαι μέσα αλλά να αποφασιστεί επιτέλους να ξέρουμε σίγουρα γιατί ίσως έτσι κάποιοι απωθούνται !!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
με αποτέλεσμα να αλλάξει μιά φορά και να πάμε από την περίφημη Ανάβρα για την οποία πολλή συζήτηση έχει γίνει(γκουκλάρισε το να καταλάβεις) επίσης αφαιρέσαμε την διαδρομή προς Δομνίστα, παρόλο που είναι μια εξαιρετική διαδρομή, για να μην έχουμε το μπρος-πίσω... τέλος και επειδή υπήρχε στον σχεδιασμό η Λευκάδα, το ψάξαμε και είδαμε ότι μπορούμε να διανυκτερεύσουμε στην Λευκάδα, επίσης για να μην έχουμε τα μπρος-πίσω... Μ ί α φορά, άλλαξε και δεν θα τό έλεγες και αλλαγή, μια βελτίωση, έτσι ώστε να είναι πιό αρμονική η πορεία! Αν όμως έχεις σοβαρά επιχειρήματα η γνωρίζεις κάτι που δεν ξέρουμε εμείς οι πιό μακρυνοί, ανάφερε τα, να το ξαναπροβληματιστούμε το θέμα... .... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
[quote=spitiko;743956] Απόσπασμα:
Τα πάντα όλα γίνοντε αρχηγέ μου, σε τούτο τον κόζμο Κωστάκη δεν χρειάζεσε σκηνάκι καρντια μου, αφού είσαι ροκ... υπνόσακο στο φούλ κατω απο τις ελιές η και πανω στις ξαπλωστρες |
|
|||
|
|||
Λοιπόν καλησπέρα και φρέσκα νέα,
Διαδρομή πρώτης ημέρας Σάββατο 8 Σεπτέμβρη Διαδρομή δεύτερης ημέρας Κυριακή 9 Σεπτέμβρη Διαμονή 7 και 8 Σεπτέμβρη Παρασκευή 07/Σεπ/2012 Συγκέντρωση στο καμπινγκ Συκιά στην Κατω Γατζεα Μαγνησίας. Τιμή διανυκτέρευσης 7 ευρώ το άτομο 12 ευρώ το δικάβαλο Υπάρχουν και κάποια δωμάτια στα 30 ευρώ το δίκλινο, μπορείτε να τηλεφωνήσετε όποιοι σας ενδιαφέρει Σάββατο 08/Σεπ/2012 διανυκτέρευση στο κάμπινκγ Επίσκοπος Λευκάδας!!! Το πιό καλά βαθμολογημένο κάμπινκγ της Λευκάδα στο: E-CAMPING.gr - Οδηγός κάμπινγκ στην Ελλάδα - Forum - Κριτικές - Σχόλια - Φωτογραφίες - E-CAMPING.gr Τιμή διανυκτέρευσης 7 ευρώ το άτομο 12 ευρώ το δικάβαλο και εδώ Υπάρχουν και κάποια μπανγκαλόους μπορείτε να τηλεφωνήσετε όποιοι σας ενδιαφέρει Να σημειωθεί ότι το οικονομικό το ξεπληρώνει ο καθένας μόνος του, δεν θα γίνει κάποια ομαδική πληρωμή. Απλά 3-4 ημέρες νωρίτερα θα ενημερώσουμε τους ανθρώπους πόσα άτομα περίπου θα είμαστε. Ανανέωση ΛΙΣΤΑ ΕΚΔΡΟΜΕΩΝ 1.Paschalis 2.MOΥΤΡΟ 3.-DHMHTRHS- 4.Phoenix 5.gsmaniac 6.Teo71 7.moby gr 8.jtnakos 9.ΜΚΚ 10.siraxanz 11.Vagelis Gar 12.Argi 13.marabu 14.ckk 15.nikos X 16.sid2011 (ψήθηκα) 17.spitiko (με ρακιές) 18.erevos 19.Mits70 20.staga1200 21.Magelanos 22.Sakis(ψήνετε) 23.tolhs 24.alekni 25.kostasx 26. 27. 28. 29. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Χάρη σε καμιά περίπτωση δεν θέλω ούτε να δημιουργήσω πρόβλημα ούτε να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα ! εκείνο που λέω είναι οποιαδήποτε διαδρομή αποφασίστε και κατασταλάξτε , εμένα λέω οτι μου άρεσε του Πασχάλη , εσύ πρότεινες κάτι άλλο η την μια η την άλλη αποφασίστε να ξέρουμε αυτό λέω !
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
οι αλλαγες πριν δημοσιευτουν συζητήθηκαν με τον Πασχάλη τηλεφωνικώς γιατι δεν ειχε προσβαση στο διαδυκτιο... Last edited by siraxanz; 21-08-2012 at 19:40. |
|
|