|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Travel Enduro is Back on The Track!
Απόσπασμα:
Εγώ πάλι επειδή έχω Free Pass σηκώνω μπάρα και κάνω δεξιά και σας περιμένω ή σας βρίσκω αν είστε ήδη εκεί!!!
|
|
|||
|
|||
Να πάρουμε και κολατσιο μαζί ή θα βρούμε εκέι κάτι τι λες;;;
|
|
|||
|
|||
Νομίζω, ότι θα έχει εκεί...
|
|
|||
|
|||
Οκ τέλεια έφτιαξε και ο καιρός και το μεσημεράκι με βλέπω για εξάσκηση σε καμια χωμάτινη έτσι να την προετοιμάσω τη καλή μου!!!
|
|
|||
|
|||
Εχει καφετερια με σνακ καφε και αλλα πραγματακια και φυσικα φαγητο το μεσημερι....
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ Δαναέ! Ελπίζω να εκπροσωπήσουμε επάξια το Forum μας απέναντι στα πορτοκαλί θηρία!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αυτο ειναι σιγουρο!!!!!! Οσο για τα πορτοκαλι θηρια...σιγα...μην τρομαξετε!!! χαχαχα θα εχει και αλλες μαρκες και honda και bmw ολοι οι καλοι χωρανε χαχαχαχα καλα να περασετε...να το ευχαριστηθητε!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Άλλη η χρήση των δικών μας. Δεν μπορείς να κατεβαίνεις ατσαλάκωτος σε ταξίδι στην Θεσσαλονίκη και να πηγαίνεις τόσο άνετα εκεί που πάνε και τα... κατσίκια. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σωστα φιλε μου απλα αυτα που θα κανουν τα παιδια την Κυριακη δεν θα εχουν κανενα προβλημα... |
|
|||
|
|||
Παιδιά και εγώ ΟΚ!! Απλά επειδή θα είμαι "τακουνάτος" δε θα το τρέχω και πολύ! Για να μην σας καθυστερώ λοιπόν έλεγα να ξεκινήσω λίιιγο πιο νωρίς και να πάω με χαλαρούς ρυθμούς.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ποσοι απο εσας αγαπατε το travel enduro; | emix | Χωμάτινες εξορμήσεις | 48 | 08-02-2012 19:45 |
Captain is back... | Captain_Andreas | Καλώς ήλθατε | 21 | 19-07-2010 17:31 |
“BRING THEM BACK!” | Black_Shadow | Ελλάδα | 2 | 29-06-2010 08:17 |
Bring them back | billy_bmw | Πολιτισμός | 12 | 20-04-2010 16:18 |
BMW Lo Rider Back to base, Back to the future. | Kolokas | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 9 | 23-03-2009 02:11 |