|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ
Απόσπασμα:
... (>>το λεω κομψά<<) … άντε μάζεψε ψιλά για τον βενζινά της γειτονιά σου ώστε να διαμαρτυρηθείς στον Βαρδινογγιάνη για τις τιμές των καυσίμων …!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
διαλυμενοι ειστε με το 0,42% στις προσφατες εκλογες...δεν υπαρχετε ουτε σαν κομμα ουτε σαν διαδηλωτες που ανοιγουν τις μπαρες....... Ο κοσμος απερριψε αυτες τις τακτικες αφηνοντας ενα τσουρμο''τσαμπατζηδες'' να δωσουν αυτο το πενιχρο αποτελεσμα. Ισως γιαυτο αν μην εμφανιζονται πουθενα......την Κοροβεση λυπαμαι που τους ακουσε και τωρα πληρωνει. Ειπαμε, ο ''αγων θελει θυσιες''................ Ο συντακτης της επιστολης πιο πανω....που νομιζει οτι κατι εκανε γραφοντας την. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Η αφελεια του κοσμου ειναι τρομακτικη Θοδωρα, πιστευουν οποιον με αληθοφανεις (οχι αληθινες) νομικιστικες διατυπωσεις τους προσφερει αυτο που θελουν να ακουσουν και τον ακολουθουν κατα ποδας. Οταν ερχεται η λυπητερη και απευθυνονται σε αυτον που τους προετρεψε να παρανομησουν εισπραττει την γνωστη απαντηση ''ο αγων θελει θυσιες'', π.χ Κοροβεση και αλλοι οπως εχεις πει κιεσυ.
Κανεις δεν διινει σημασια στον νομο της ΕΕ ο οποιος εχει γινει και νομος του Ελληνικου κρατους και τον οποιο εχω δημοσιευσει πολλες φορες και λεει (για μια ακομη φορα): ΟΔΗΓΙΑ 1999/62/ΕΚ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ της 17ης Ιουνίου 1999 ΚΕΦΑΛΑΙΟ I αρθρο 2 (1) ΕΕ L 359 της 31.12.1998, σ. 1. διανυόμενη απόσταση και την κατηγορία του οχήματος,Για τους σκοπούς της παρούσας οδηγίας νοούνται ως: α) «αυτοκινητόδρομος»: κάθε οδός η οποία έχει μελετηθεί και κατασκευαστεί ειδικά για την κυκλοφορία αυτοκινήτων οχη- μάτων, η οποία δεν εξυπηρετεί τις παρόδιες ιδιοκτησίες (π.χ Κορινθου-Πατρων) και η οποία: i) εκτός από ορισμένα σημεία της ή εκτός από προσωρινές διευθετήσεις, διαθέτει, για τις δύο κατευθύνσεις της κυκλο- φορίας, διακεκριμένα οδοστρώματα τα οποία χωρίζονται μεταξύ τους είτε με διαχωριστική νησίδα που δεν προορίζε- ται για την κυκλοφορία, είτε, κατ’ εξαίρεση, με άλλα μέσα, ii) δεν διασταυρώνεται στο ίδιο επίπεδο με άλλη οδό, με σιδηροδρομική ή τροχιοδρομική γραμμή ή με λωρίδα για πεζούς, iii) χαρακτηρίζεται συγκεκριμένα ως αυτοκινητόδρομος, β) «διόδια»: το καταβαλλόμενο καθορισμένο χρηματικό ποσό για την πραγματοποιούμενη από όχημα διαδρομή μεταξύ δύο σημείων της υποδομής που αναφέρεται στο άρθρο 7 παράγρα- φος 2 το ύψος του εν λόγω ποσού καθορίζεται με βάση τη και στο Κεφαλαιο 3 αρθρο 7 λεει: 1. Τα κράτη μέλη μπορούν να διατηρήσουν ή να επιβάλουν διόδια ή/και τέλη χρήσης υπό τις προϋποθέσεις που ορίζονται κατωτέρω στις παραγράφους 2 έως 10. 2. α) Διόδια και τέλη χρήσης επιβάλλονται μόνο στους χρήστες αυτοκινητοδρόμων ή άλλων οδών με περισσότερες από μια λωρίδες κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση, όταν οι οδοί αυτές έχουν χαρακτηριστικά ανάλογα προς τα χαρακτηριστικά των αυτοκινητοδρόμων καθώς και στους χρήστες γεφυρών, σηράγγων και ορεινών διαβάσεων. Ωστόσο, σε κράτος μέλος στο οποίο δεν υπάρχει γενικό δίκτυο αυτοκινητοδρόμων ή οδών με δύο λωρίδες ανα κατε- ύθυνση που έχουν παρεμφερή χαρακτηριστικά, είναι δυνατόν να εισπράττονται διόδια ή τέλη χρήσης για τη χρησιμο- ποίηση της τεχνικώς ανωτάτης κατηγορίας οδών του εν λόγω κράτους μέλους. Aυτος ειναι ο νομος και δεν ειναι Ελληνικος!!!! Αυτον τον νομο θα εφαρμοσουν τα δικαστηρια ανεξαρτητα τι θα πουν οι δικηγοροι υπερασπισης οι οποιοι, μαζι με το κινημα ''δεν πληρωνω'' ξερουν οτι τετοιες υποθεσεις ειναι χαμενες απο χερι. απο εκει και υστερα ειναι θεμα χρονου ποτε θα κληθουν να πληρωσουν οι ''δεν πληρωνω''. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Φέέέέεεεεεεετα... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
2. Δεν ασχοληθηκα ουτε χαρακτηρισα ουτε κι εχω καμια ορεξη να ασχοληθω με την οικογενεια σου... αν εσυ θελεις να τους χαρακτηριζεις, ειναι δικαιωμα σου 3. ΝΑΙ εμενα μου εμαθαν να πληρωνω διόδια και μου εμαθαν επισης για αρχες... αξιες... νομους... κ.ο.κ. 4. Οσο για κλωτσιες και Βορειους πολους... δεν τα καταλαβαινω αλλά μαλλον ειναι αυτα που σε χαρακτηριζουν... Sent from my iPhone |
|
|||
|
|||
Κι επειδή βαρέθηκα τα ιδια κ´ τα ιδια... απο συγκεκριμενους τυπους, αποχωρω καθοτι τα ενδιαφεροντα θεματα μονο μοτοσυκλετιστικα δεν ειναι...
Παρακαλω οι διαχειριστες να διαγραψουν το λογαριασμό μου παρεα με τα 69 μηνυματα που ειχα απο το τελος Ιουνη που μπηκα στο φορουμ. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν αναφέρεις πουθενά τους παραδρομους ! Εγω που δεν γουστάρω τους εθνικούς δρόμους λόγο διοδίων, θα πηγαινα ευχαρίστως απο τους παραδρομους, έτσι ώστε και "νόμιμος" να ήμουν και ανετος! ΥΠΑΡΧΟΥΝ;;; Και όπου υπάρχουν, είναι ίδιων προδιαγραφών με τους εθνικούς; (οι οποίοι δεν έχουν προδιαγραφές όπως ξέρουμε, παρα μόνο η Αττική οδός.!) Όταν οι παραδρομοι έχουν πλάτος μικρότερο απο τους δρόμους του Μοσχάτου (10 μέτρα οι περισσότεροι στο Μοσχατο), όταν έχουν λακουβες μεγέθους φορτηγού, όταν έχουν σαμαρακια σαν το αυτοκίνητο μου, όταν έχουν σπασμένη άσφαλτο (εσκεμενα ή μη ), όταν δεν υπάρχει ικανοποιητική σήμανση, όταν οι μόνες τεράστιες και ευαναγνωστες ταμπέλες είναι αυτές που σου λένε απο που θα μπεις πάλι στην εθνική, κτλ κτλ Για τους παραπάνω λόγους και όχι μόνο, έχω αποφασίσει να χρησιμοποιω κανονικά τους εθνικούς δρόμους (όχι πάντα βέβαια, η αλήθεια είναι ότι απολαμβανω τις διαδρομές μου καλύτερα απο τους επαρχιακούς δρόμους), και να μην πληρώνω διόδια. Το ότι δεν πληρώνω τα διόδια, αυτομάτως συνεπάγεται ότι αναλαμβάνω και τις ευθύνες μου (πράγμα που δεν κάνει ποτε το κράτος )! Αν μου έρθει ποτε μπουγιουρντι, θα το πληρώσω, αυτο δεν σημαίνει όμως ότι θα σταματήσω να μην πληρώνω στα διόδια! Είναι απόφαση μου, παίρνω τα ρίσκα μου και συνεχίζω! Υ.γ Ας πληρώσει το κράτος τα δεδουλευμένα σε πολλούς απο εμάς, απο το 2010 και δώθε, με τους τόκους τους, με τις υπερημεριες με, με, με..... (ότι απαιτεί και το κράτος απο εσένα δηλαδή, αν τυχων του χρωστας), ας αναλάβει τις ευθύνες του σιγά σιγά, ας στατησει να μας κλέβει "δημοκρατικά" πάντα, και εδώ ειμαστε, το ξανασυζηταμε! |
|
|||
|
|||
Βασικά, αυτα είναι παραμύθια των άλλων, απλά εσυ μας τα θυμιζεις συνέχεια!!!
Η διάφορα μου με το κράτος, είναι στο ότι εγω αναλαμβάνω τις ευθύνες των πράξεων μου, ενώ το κράτος αποποιηται τις περισσότερες!!! |
|
|||
|
|||
Πως γίνεται απο τον Απρίλιο του 2012.....να βαρεθεις;;;;;;
Σε τόσο μικρο χρονικό διάστημα.....περίεργα πράγματα συμβαινουν |
|
|