|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Γνωρίζει κανείς τον TSA?
Συμφωνώ ότι το θέμα εξαντλήθηκε μετά και την παρέμβαση του TSA.
Καταλαβαίνει και ο ίδιος ότι από αυτή την ιστορία επλήγη η αξιοπιστία του και δεν έχει πλέον νόημα να του το χτυπάμε περισσότερο. Είναι στο χέρι του στο μέλλον να αποδείξει οτι τον αδικεί η κριτική και σχολιασμός αυτού του νήματος. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Kokni και παλι χιλια συγνωμη.Σε ευχαριστω και παλι για την ΑΡΙΣΤΗ αντιμετωπιση απεναντι στο προσωπο μου μετα απο ολα αυτα.!!!! μετα απο τοση ταλεπωρια σιγουρα δεν θα αντιδρουσε τοσο ψυχραιμα ο καθενας απο εμας.
Τελος καλο ολα καλα. Καλημερα και καλη συνεχεια σε όλους! |
|
|||
|
|||
Καλησπέρα σε όλη τη παρέα και από μένα!!!
Θα ήθελα με τη σειρά μου να δώσω μια νότα λίγο αστεία στο παρά πάνω post! Η συναλλάγη με τα μπλουζάκια ήταν με μένα,έχει βέβαια τακτοποιηθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό με αίσιο τέλος για μένα! Είχα πολλά στοιχεία με την τωρινή συναλλαγή,για να μη σας πώ ότι θα χαρακτήριζα τον φίλο TSA ελληνική οικονομία,υποσχέσεις που μπορεί να υλοποιηθούν αλλά κανένας δεν ήταν σε θέση να ξέρει πότε θα βγούμε από το τούνελ!!!Δε θέλω να πώ αφερέγγυος απλά λιγάκι ανώριμος για συναλλαγές,τότε δεν υπήρχε καμία δικαιολογία!!!Υπήρχαν υποσχέσεις και πάρα πολλές επικοινωνίες μέσω μηνυμάτων και κλήσεων αλλά την ώρα που η Τρόικα ερχόταν δεν παίρναμε ποτέ τη δόση!!!Τέλος πάντων,μετά από σχεδόν ένα χρόνο καθυστέρησης,ήταν καλοκαιρινά τα μπλουζάκια και φορέθηκαν την επόμενη χρονιά,ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!! Ειλικρινά λυπάμαι για τέτοιες συμπεριφορές από τον οποιοδήποτε και είμαι πάντα καλοπροαίρετος να δεχτώ τις τωρινές δικαιολογίες του φίλου μας!!! Ας μη το πυροβολούμε άλλο,η συγχώρεση είναι η καλύτερη τιμωρία πιστεύω . . . Στο χειρότερο ας πάμε να τα πιούμε εκεί που δουλεύει,βέβαια με 250 ευρώ μάλλον θα μεθύσουμε!!! Ευχαριστώ για το χρόνο σας και φίλε TSA να ξέρεις ότι είναι όλοι φίλοι μας και καλό θα ήταν να τους αντιμετωπίσουμε μ'αυτό το τρόπο,όπως και συ θα ήθελες! |
|
|||
|
|||
πολυ καλη προσεγγυση τεο! με εκανες και γελασα. μιας και το ειπες ομως,δεσμευομαι, οτι οποιος βρεθει στη Ζακυνθο,οτιδηποτε αλκοολουχο,ειναι κερασμενο απο μενα!!!! υποσχεση κανονικη,οχι υποσχεσεις κυβερνησης χαχααχχχαχα να εισαι καλα,και σε ευχαριστω και σενα. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν μιλάμε για τα δικά σου μπλουζάκια φίλε thanoseod. Μιλάμε για την φετινή παραγγελία που έκανε ο φίλος TSA και μετά από πάρα πολλά πμ που του έστειλα και υποσχέσεις από μέρους του, δεν τα παρέλαβε ποτέ |
|
|||
|
|||
αποκλείεται ...........
|
|
|||
|
|||