|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Θέμη, δεν υπολογίζεις ότι κάποια στιγμή,
θα πρέπει να εφοδιαστείς με μοτοσυκλετιστικό εξοπλισμό, για τη δική σου ασφάλεια πρώτα ; Καλό είναι να ξέρουμε να στρίβουμε, αλλά ο κίνδυνος, παραμονεύει συνεχώς ... Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πρόθεση διοργάνωσης Training on Track I μεσω του GS forum
Απόσπασμα:
στο post #110, στην δικιά σου λίστα με έχεις ok στην προκαταβολή...τώρα δε με έχεις καθόλου...ξέρεις κάτι που δεν ξέρω??σου είπανε ότι είμαι ΤΟΣΟ άσχετος που με φοβάστε στην ίδια πίστα???ή απλά έτυχε??? |
|
|||
|
|||
Καλα να περασετε παιδια.Θελω να το κανω αλλα 6-7 Απριλιου θα ειμαι σε φαρμακευτικη εκθεση με την εταιρεια,κριμα!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
1. nikos papadopoulosπροκαταβολη οκ 2. giamil προκαταβολη οκ 3. danaos προκαταβολη οκ 4. Νικολας33 προκαταβολη οκ 5. Vpentza 6. f1sh1ner33 7. Lepanto iiπροκαταβολη οκ 8. Μιχάλης 1988 9. Thomas ptwmasπροκαταβολη οκ 10. Todorπροκαταβολη οκ 11. Asotosiosπροκαταβολη οκ 12. Stathoulas1200προκαταβολη οκ 13. Ziumann προκαταβολη οκ 14. Navigatorπροκαταβολη οκ 15. Tsil billπροκαταβολη οκ 16. Αkis προκαταβολη οκ 17. Kyma too 18. G-egioπροκαταβολη οκ 19. Axardal 20. Μην εισαι γκρηνιαρης ειχα ενα προβλημα με τον υπολογιστη μου και εχασα καποια δεδομενα |
|
|||
|
|||
προς θεού!!!!δεν γκρίνιαξα, απλά ρώτησα μήπως έγινε κάποιο λάθος (κυρίως στην κατάθεση της προκαταβολής)... δεν είπα τίποτα
|
|
|||
|
|||
Παρακαλώ να προσθέσετε κι εμένα στη λίστα μαζί με τον SPINSPAN, σύνολο 2 μοτοσυκλέτες. Κατάθεση τις επόμενες μέρες.
|
|
|||
|
|||
Axardal, είσαι Οκ !
Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
1. nikos papadopoulosπροκαταβολη οκ 2. giamil προκαταβολη οκ 3. danaos προκαταβολη οκ 4. Νικολας33 προκαταβολη οκ 5. Vpentza 6. f1sh1ner33 7. Lepanto iiπροκαταβολη οκ 8. Μιχάλης 1988 9. Thomas ptwmasπροκαταβολη οκ 10. Todorπροκαταβολη οκ 11. Asotosiosπροκαταβολη οκ 12. Stathoulas1200προκαταβολη οκ 13. Ziumann προκαταβολη οκ 14. Navigatorπροκαταβολη οκ 15. Tsil billπροκαταβολη οκ 16. Αkis προκαταβολη οκ 17. Kyma too 18. G-egioπροκαταβολη οκ 19. Axardalπροκαταβολη οκ 20. Billy the kid 21. SPISPAN 22. |
|
|||
|
|||
Παίζει κι ένα φιλαράκι , που λείπει τώρα στο εξωτερικό, μόλις γυρίσει θα κάνει την εγγραφή του και θα μπει κι αυτό
|
|
|||
|
|||
Καταθεση ο.κ. και απο μενα .
Αντε να μαζευομαστε να δουμε τι θα γινει .... |
|
|