|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: βαλκανικη εξορμηση
Απόσπασμα:
the eagle has landed,,,
Over!! Κ γω στη βαση μου... Το μυαλο μου σε φαση loading,, Θελω να πω ευχαριστω στον Ηλια που με ανεχτηκε.. τον Γιωργο (georgios) για την υποδοχη..ξεναγηση.. ..την τσαρκα στα Τιρανα by night.. την εκπληξη στο δωματιο..... κ φυσικα ολους οσους βρισκονταν "κοντα μας" μεσω του χωρου που μας φιλοξενει Υγ1: Γιωργο... εισαι το must see/meet των balkans... Θα τολμησω να πω πιο πανω κ απο το STARA VAROS Υγ2: το ηθικο διδαγμα Ηλια ειναι το........ Υπομονη θα ρθουν καλυτερες μερες Προσεχως Last edited by 264George; 04-11-2013 at 22:34. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εντάξει, τα κατάφερες. Με έκανες και δάκρυσα! Άτιμε... Αν θες να πατσίσουμε, ετοίμασε τους χάρτες και θα κάνουμε μαζί την εκδρομή που λέγαμε. Σέρβικο και Κροάτικο "άφτερ" στη Φρανκφούρτη Εκεί να δεις τι κοννέ έχω... |
|
|||
|
|||
@georgios....όταν το οργανώσετε βάλτε και μια φωνή προς τα Νότια.....Μετά το πρώτο μου μοτοταξίδι στα Βαλκάνια δηλώνω Βαλκανιολάτρης...η παρέα είναι δοκιμασμένη και είναι εγγύηση για τα καλύτερα.....
|
|
|||
|
|||
Άλλωστε όπως είπε σήμερα και ο Πρόεδρος, τους γείτονες δεν τους διαλέγεις οπότε πρέπει να μάθεις να ζεις και να "συνεργάζεσαι" μαζί τους. Τα εισαγωγικά δεν ξέρω αν τα έβαλε στο δικό του λόγο. Εγώ τα γράφω εδώ έτσι όπως τα αντιλήφθηκα ...
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Άντε βρε...
Με συγκίνησατε πάλι. Πάλι καλά που γράφτηκα σε αυτο το φόρουμ και διαβάζω εκδρομικα σαν και αυτό Πάρε και μια φάτσα Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
gigolo,,,
Αυτό το μαγαζί έχει πάρει τις καλύτερες κριτικές από το ΜΟΥΤΡΟ,, Παύλο, ευχαριστούμε που μοιράστηκες τις γνώσεις σου.. |
|
|||
|
|||
Επειδή πολλοί φίλοι-συμφορουμίτες με έχουν βομβαρδίσει με ΡΜ και ρωτάνε για το δωμάτιο, ενώ κάποιοι άλλοι ζητάνε και πληροφορίες πως να έρθουν εδώ και πόσο ακόμα θα μείνω.
Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας! Ο Γιώργος και ο Ηλίας είναι αδέλφια και έτυχαν της καλύτερης της φιλοξενίας που μπορούσα να παρέχω. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Α ρε Έλιο!!!! Όταν έρχομαι επάνω με πηγαίνετε μόνο για φαί.(ΚΟΡΝΗΛΙΟΣ ΓΑΡ) Για κανένα τούρ δεν με λες τίποτα.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
καλα καλα ουτε εγω δεν το ηξερα.,.,.,.,. αλλα και για φαγητο με τον ΚΟΡΝΗ δν ειναι και ασχημα .,.,.σαν εκδρομη ηταν |
|
|