|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Lone Rider – 2013 North..North...North…..
Καλησπέρα (αγνωστη λέξη εδώ)
Απο νησιά Λοφότεν. Ενατη hμέρα (9η) του ταξιδιού 20/07/2013. Εφυγα από Καρατζοκ προς το Βόρειο ακρωτήρι. Η διαδρομή υπέροχη, τα τοπία φανταστικά, η θερμοκρασία από 6,5 έως 12,5, βροχούλα, καλό ταξίδι αλλά πλησιάζοντας στο Nordkapp ο αέρας δυνάμωσε πάρα πολύ. Αλλά στα δύσκολα σημεία καρφώνεις την δευτέρα υπο γωνία (καλός στην γεωμετρία) και νάμαστε στον προορισμό μας !!!!!! Δέος, συγκύνηση τι να πώ....κρύβω την μηχανη ανάμεσα απο κατι άλλες για να την προφυλάξω απο τον αέρα για καλό και για κακό. Μετά τις πρώτες εικόνες απο την σφαίρα μετα παλιοσίδερα, υποδοχή στους αγαπητούς φίλους συμφορουμίτες, Lepando Ι και Ράνια, Lepando II και Ελένη, Zervas και Αγγελικλη, Filokali και Μίνα και ο Karakitsos. Τονοτική η συνάντηση, περάσαμε πολύ ωραία τις ωρες που κάτσαμε μαζί και μετά τον αποχαιρετισμό διαμονή στο Skarvag και το υποτιθέμενο βράδυ βουρ για τον ήλιο του μεσονυχτιου. Ο καιρός ειχε κωπάσει μεν με συνεφιά δε, κόσμος παρα πολύς καμιά εικοσαριά πούλμαν και κινέζοι παντού. Πραγματι μεγάλη εμπειρία και σας εύχομαι κάποτε να το απολαύσετε. Διαδρομή από Καρατζόκ NORDKAPP Η υποδοχή Να μην κρύψω τη χαρά μου Ο ήλιος του μεσονυχτίου |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Καλη συνέχεια Νικόλα χάρηκα πολυ που σε βρήκαμε εκεί στο βορειοτερο άκρο της Ευρώπης ,άντε τώρα να συναντηθούμε στο νοτειοτερο άκρο στο Ταιναρο
|
|
|||
|
|||
Καλά που έκοψες το μαλλί, γιατί με τέτοιο αέρα, θα είχες πρόβλημα..
|
|
||||
|
||||
Τί φωτογραφίες είναι αυτές ρε Νικόλα ... τόχεις το άθλημα ...
Σ' ευχαριστούμε που τις μοιράζεσαι μαζί μας ...
|
|||
|
|||
Καλή συνέχεια Νικόλα!
Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου! |
|
|||
|
|||
Ημέρα δέκατη (10η) 21/07/2013
Αρχισα να κατηφορίζω. Αφησα το Skarsvag με προορισμό το Tromso περίπου 550 χλμ. Το μεγαλυτερο μέρος της διαδρομής με βροχούλα αλλά τα τοπία διαδέχοταν το ενα καλύτερο μετά το άλλο. Στο Kafjorden πέρασα με Φερρυ (αρχισαμε τις κρουαζιέρες) στο Lyngseidet και απο εκεί οδικώς στο Tromso. Η διαδρομή υπέροχη αλλά το μόνο κακό ειναι οτί ο δρόμος δεν μου ενέπνεε καμια εμπιστοσυνη. TROMSO |
|
|||
|
|||
Είσαι απιστευτος Νικόλα... πολλα
|
|
|||
|
|||
Το κούρεμα το πλήρωσα με το φακελάκι που μου έδωσες
|
|
|||
|
|||
Μπράβο Νικόλα, ωραία ανταπόκριση...Keep riding !
|
|
|