|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Skopia skopia mi sco!
Εγω τι να ανεβασω τωρα????Αφου καμια 10ρια φωτο που εχω ειναι καρμπον απο αυτες που ανεβασαν και τα παιδιαΤουτο εχω να ομως.....ΠΕΡΑΣΑ Γ@Μ@ΤΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΦΙΛΑΚΙΑ(you now that i mint yeeee??)
|
|
|||
|
|||
Αυτά είναι τα όμορφα . |
|
|||
|
|||
Πολυ ωραιες οι φωτο παιδες περιμενουμε και τις υπολοιπες αυτοι που δεν βγαλαμε πανω απο 2 Απόσπασμα:
Γεια σου ρε Γιαννη με την κουκλα σου!!!
INTERAMERICAN λεμε!!!!! Τα "εκτος εδρας" (φιλακια κτλ!) δε πιανονται φιλεεεεεεεε |
|
|||
|
|||
μπραβο και παλι στην παρεα για την ομορφη βολτα,
οταν θα το ξανακανετε το ιδιο δρομολογιο να κανονισετε να εχω ρεπο για να ερθω και εγω. |
|
|||
|
|||
Ωραία όλα όσα μας δείξατε,
στο Μελένικο κάποτε ζούσαν μόνο Έλληνες... Το Μελένικον 1895-1913 Κατά την εποχήν εκείνην πριν το 1895 η ζωή στο Μελένικο ήταν σχετικά ήρεμη. Οι σχέσεις των Ελλήνων μετά των ελαχίστων Τούρκων ήσαν άρισται. Τα εργοστάσια επεξεργασίας Μετάξης (διασώζεται η οικοδομή Γ.Παπάζογλου),το ελληνικόν τυπογραφείον του Κ.Καλαβάκη και οι ξακουστές λαξευτές εντός των βράχων οιναποθήκες (φυσικά ψυγεία) τρυπητές 25χ30χ6 με στενήν είσοδον βάθους 8-15 μέτρων μήκους αποτύπωναν γλαφυρά την ακμή της πόλης. Εντός των τρυπητών τούτων συναρμολογούντο τα τεράστια βαγένια. Τις παράξενες αυτές στοές ή κατακόμβες απεθάυμασε Γάλλος περιηγητής, αλλ΄εξέφρασε την απορίαν του διερωτηθείς... πως εισήχθηκαν εις αυτάς τα τεράστια βαγένια δια τόσων στενών εισόδων! Το περιώνυμον Καταστατικό που έφερε το τίτλο Σύστημα ή Διαταγαί συντάχθηκε και δημοσιεύθηκε στη Βιέννη το έτος 1813. Κατήργησε τις διακρίσεις των τάξεων και έκαμε προσιτή την κοινοτική εξουσία στους εκλεκτούς, στους φρονίμους και ικανούς από τους πολίτες κάθε τάξεως (΄Αρθρον 4 του Καταστατικού). [5] Κάποια ημέρα του Ιουλίου 1895 (όταν ο Μητροπολίτης Κωνσταντίνος διανυκτέρευε στο Σιδηρόκαστρο) ο Μπόρις Σαράφωφ έφεδρος υπολογαγός του βουλγαρικού στρατού με φοιτητές του Πανεπιστημίου και μαθητές των γυμνασίων της Σόφιας εισέβαλε στο Μελένικο. Έκαυσαν την συνοικία των Αγίων Αναργύρων και προέβησαν σε δολοφονίες Τούρκων και Ελλήνων μεταξύ των οποίων ο γιος του προκρίτου και μεγαλοκτηματία Ανδρέα Δέκου.[6] Την 31ην Δεκεμβρίου 1895 πυρπολήθηκε και ο Μητροπολιτικός ναός. Το πολυτιμότερον των κειμηλίων, ένα αυτοκρατορικό σκήπτρον, που έφερε χρυσοποίκιλτον και αδαμαντοκόλλητον σφαίραν αντί των δρακόντων, έλιωσε μέσα στη κρύπτη λόγω της υψηλής αναπτυχθείσης θερμοκρασίας. Το Μελένικο απελευθερώθηκε τον Ιούνιο του 1913 από τον προελάσαντα Ελληνικό στρατό και παρέμεινεν υπό ελληνικήν στρατιωτικήν κατοχήν για δυο περίπου μήνες. Με τη Συνθήκη όμως του Βουκουρεστίου της 28ης Ιουλίου 1913 κατακυρώθηκε στη Βουλγαρία, οπότε, ολόκληρος ο πληθυσμός της πόλης μετανάστευσε και εγκαταστάθηκε στο Σιδηρόκαστρο, στις Σέρρες και στη Θεσσαλονίκη. Το Μελένικον ήταν η πόλη που ήταν άρρηκτα συνδεμένη με το Σιδηρόκαστρο, τις Σέρρες και τη Θεσσαλονίκη. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
πάλι καλά που δεν είχαμε θύματα.,.,. Απόσπασμα:
I know man.,., I know.,.,., θα ανεβάσω απο τα άλλα που τράβηξες.,., ΝΤΟΝΤΓΟΥΟΡΙ.,.,.,., |
|
|||
|
|||
Μπραβο ,ωραια βολτα ,να γεμιζουν και οι μπαταριες τωρα το χειμωνα.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Γιατι εμεις μονο Κυριακη μπορουμε! Κι αφου δεν μπορεσες αυτη την Κυριακη ελα την επομενη που παμε Βολο-Πηλιο.. Δε φανταζομαι να δουλευεις δευτερη Κυριακη συνεχομενη |
|
|||
|
|||
δυστυχως Πασχαλη δουλευω και αυτην συνεχομενη δευτερη Κυριακη!
|
|
|||
|
|||
Σας παραθέτω τούτον το αναμνηστικόν φιλμίδιων .,.,
., εις ανάμνησιν τις ημέρας εκείνης.,., ΥΓ.
Η On the Road productions.,. ευχαριστεί θερμά τους κάμεραμαν και τους φωτογράφους,, |
|
|