|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: 71ος Παράλληλος: Η μοναξιά του αναβάτη
Ότι και να γράψω θα είναι λίγο. Εκάνα το ταξίδη σου σε 5 ώρες (τόσο μου πήρε να διαβάσω τα γραφόμενα σου) και το απόλαυσα πραγματικά. Ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ !!!!
Last edited by bill13; 16-03-2013 at 09:21. |
|
|||
|
|||
Φίλε Ταξιδευτή,πολλά μπράβο και από εμένα για το υπέροχο ταξίδι,πολλά ευχαριστώ που είχες την διάθεση να το μοιραστείς,με αυτό τον ιδιαίτερο τρόπο,μαζί μας..
|
|
|||
|
|||
Φιλε Νικο, αρχικα θελω να σε ευχαριστησω που μοιραστηκες την εμπειρια σου μαζι μας.. Θελω ομως να σου δωσω και συγχαρητηρια οχι μονο γιατι θελει κοτσια φιλε μου το εγχειρημα σου αλλα και γιατι παρολες τις δυσκολιες και τις ατυχιες που ειχες κατα τη διαρκεια του ταξιδιου σου καταφερες να ανταπεξελθεις κ να το φερεις εις περας με τον καλυτερο τροπο..
Οσο γι ΄αυτο που ειπες για τα χνωτα των ανθρωπων ειναι μεγαλη κουβεντα και θα συμφωνησω μαζι σου οτι ειναι το μεγαλειο του κοσμου.. |
|
|||
|
|||
Έχω σταματήσει να διαβάζω ταξιδιωτικά για Ευρώπη μιας και τόσο καιρό έχω διαβάσει τα άπαντα και πλέον ψάχνω μόνο για άλλες Ηπείρους, αλλά το δικό σου το διάβασα απλά και μόνο επειδή έγραφε "Ταξιδευτής" από κάτω (το προηγούμενο σου ταξιδιωτικό με είχε κάνει να αναθεωρήσω τη γνώμη μου για τα solo ταξίδια), και τελικά έπεσα μέσα!
Μπράβο σου για το φοβερό ταξίδι, αλλά και μπράβο σου για την εξαιρετική περιγραφή που με γέμισε συναίσθημα και με έβαλε να σε ακολουθάω μέσα στη βροχερή Σκανδιναβία! Με το καλό στα επόμενα φίλε, θα περιμένω να σε ξαναδιαβάσω Last edited by PapasouzasReal; 25-03-2013 at 19:28. |
|
|||
|
|||
Papasou είσαι φαντάρος?
|
|
|||
|
|||
Nαι, αλλά μη σπαμάρεις το φοβερό οδοιπορικό του ανθρώπου!
Στείλε πμ για ό,τι είναι |
|
||||
|
||||
Μπράβο Νικόλα ... έκανες το όνειρό σου πραγματικότητα ...
Περιμένουμε και το επόμενο, να μας καθηλώσει έτσι μπροστά στις οθόνες μας ... |
|
|||
|
|||
Φιλε μου πολύ ωραια τα γραφομενα σου επισης και φωτογραφιες, ακομη μια φορα μας κατεπληξες και με αυτό το ταξιδι, φιλε μου συγχαρητηρια να εισαι καλα και να πραγματοποιεις τα ονειρα σου
|
|
|||
|
|||
Respect Nikos........
|
|
|||
|
|||
φοβερός!καταπληκτικές εμπειρίες που συνοδεύουν τον κάθε ταξιδιώτη ξεχωριστά!
οι φωτός σου τέλειες!πάντα γερός και εις άλλα με υγεία... |
|
|