|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ποιον αποδικωποιητή ;;;;
Η πρώτη φωτογραφεία είναι ο SD
και η δεύτερη είναι ο HD Το HDMI είναι εκεί που γράφει απο κάτω DV-OUT. |
|
|||
|
|||
Και γιατί γράφει DV Out και όχι HDMI ;;;;
|
|
|||
|
|||
DV = Digital Video
η θύρα είναι εμφανώς HDMI (δεν την μπερδεύεις με άλλη) που κόλλησες τώρα; :| |
|
|||
|
|||
DV = Digital Video είναι μια Digital έξοδος σαν Firewire. Aλλιώς θα έγραφε HDMI (εκτός αν πιστεύεις οτι έκαναν λάθος οι άνθρωποι)
|
|
|||
|
|||
Η πόρτα αυτή στη φωτογραφία είναι HDMI. Τελεία και παύλα.
Οι Κινέζοι εκεί μπορεί να έγραφαν και SCART ή και Μήτσο δεν με ενδιαφέρει. DV σημαίνει απλώς digital video, ΔΕΝ υπάρχει DV port. Καμιά φορά έλεγαν DV out (ή in) και το firewire (όχι ΣΑΝ firewire). Την εποχή που ήταν ο μόνος ψηφιακός τρόπος μεταφοράς (και) εικόνας. Δεν καταλαβαίνω θες να διαφωνήσεις για να διαφωνήσεις ή κάτι ξέρεις που δεν ξέρουμε. Να μου διευκρινήσεις για να ξέρω τι στυλ να απαντάω. Last edited by NLS; 11-07-2012 at 13:09. |
|
|||
|
|||
Ούτε θέλω ούτε διαφωνώ. Απλά ρωτάω.Γιατί τα παίρνεις αδερφέ;;;;
|
|
|||
|
|||
Γκουγκλάροντας βρήκα οτι υπάρχει μετατροπή Από DV/Firewire σε HDMI
|
|
|||
|
|||
Ούτε έχω να προτείνω κάποιο άλλο μοντέλο.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Η πόρτα αυτή στη φωτό είναι HDMI. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αλλά δεν σημαίνει και τίποτα. Ένας μετατροπέας από κάτι που είναι ήδη στο σωστό format αλλά σε λάθος τύπο εξόδου, είναι φτηνός. Πχ. DVI-I ή DVI-A (σπάνιο το δεύτερο) σε VGA. Πολύ απλό αφού κουβαλάει αναλογικό σήμα από την αρχή. DVI-D όμως σε VGA ΔΕΝ υπάρχει κανονικά (γιατί παίρνεις κάτι ψηφιακό και θες κάτι αναλογικό). Έλα όμως που υπάρχει, γιατί το είχε ανάγκη η αγορά (νέα κάρτα γραφικών, αλλά σπάγκος ιδιοκτήτης που θέλει να κρατήσει ένα πανάρχαιο Monitor). Όμως μέσα στον "μετατροπέα" ουσιαστικά είναι μια... επιπλέον κάρτα γραφικών (εντάξει όχι ακριβώς, αλλά υπάρχει τσιπάκι) που παίρνει το αναλογικό, το ψηφιοποιεί και βγάζει ψηφιακό. Αυτό δεν το κάνει έξυπνο (επίσης δεν είναι και φτηνό). Αντίστοιχα και εδώ. Μην μπερδεύεις το display port (που καμιά φορά επίσης το λένε DV out, αφού δεν υπάρχει πραγματικό DV out βαφτισμένο port) με το firewire. Για αυτό ναι υπάρχει κανονικός adaptor γιατί τα πρωτόκολλα τους είναι συγγενή. Του firewire ΔΕΝ είναι συγγενές. |
|
|